Szivar alakú ufó videó, vélemény? :O
2011. okt. 14. 20:32
2/20 kris.king válasza:
Azért furcsa hogy valaki pont kamerázta az eget amikor jött a hajó. És miért nem repült a hajó magasan? Ha a raptoidok titkos inváziót akarnak miért leplezik le magukat azzal hogy alacsonyan repülnek szerintem fake.
3/20 anonim válasza:
Valaki feldobott egy szál cigit és az megakadt a téridősávokon.
4/20 x) válasza:
Ráragasztott a lencsére egy fél százasszöget :D
De komolyra fordítva a szót: ilyen furcsa alakú űrhajót még nem nagyon láttam... nekem először a léghajó ugrott be mint lehetséges magyarázat de annak azért picit más alakja van.
5/20 Tom Benko válasza:
Ez leginkább egy talpas Kossuthra hasonlít. Erősen fake-gyanús.
6/20 anonim válasza:
Bocs, az az én szivarom de nem tudom mit keres ott...
Furcsák ezek a Földi dolgok, de legalább pár dolgot át tudtam alakítani mint azt a szivart...
8/20 anonim válasza:
Wyrm
Mi az a téridősáv? :D Olyan mint a Robotgépfüggöny? Vagy Ablaküvegtampon? Fejtsd mán ki mer nemértek ezotériáúú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!