Vélemény? Mit gondolsz? VIDEÓ
Nekem amikor megmutatta még anno az egyik barátnőm ezt a videot kirázott a hideg és majd elhánytam magam... Aztán le esett,hogy ez csak vicc és nem komoly. de akkor is idegesítő.
15/L
:)
Jópofa, és sztem is egy görbe tükör ahogy az első írta. Nagyon sok ilyen tizenéves van, aki tényleg, komolyan így viselkedik, beszél. Az a gáz, de nagyon.
Ha jól emlékszem pár éve Pink-nek volt egy száma, szintén az ilyen hülye lányokról.
Íme a receptje:
Szerezz egy 15-16 éves tinit, tedd az előmelegített "tinisztár" posztba, adj hozzá egy csipet népbutítást, végül tedd mi úgy kb. 1 évre a nyugatról sugárzó baromságoknak.
Az így elkészült terméket helyezze egy leselejtezett víziszínpadra, majd hagyja állni, amég nem lesz 1000 fős rajongótábora. Figyelem! A rajongás csak addig tart, míg nem érkezik és újabb tinisztár! Ezekután a termék erejét veszti és a süllyesztőbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!