Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-nak feltüntetett videó....

UFO-nak feltüntetett videó. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 14. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2011. jún. 14. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Full 3d modell. Ez biztos. 3d tervezéssel foglalkozom.
2011. jún. 14. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
:DDDD
2011. jún. 14. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
2011. jún. 14. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:
De legalább a sok ezo-b*zi jutna el odáig, hogy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, egy nagyfejű zöld lény, akkor sem lesz ufó ha megfeszültök...
2011. jún. 14. 19:52
 6/13 A kérdező kommentje:

jo tudom :D ám hunok vagyunk megérted igy is :D

ám a linken ufo-t irnak

2011. jún. 14. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát igen. UFO = Unindetified Flying Object, vagyis Azonosítatlan Repülő Objektum. Ha az ,,űrlényre'' gondolsz, használd inkább az idegen, vagy a földönkívűli szót. Vagy egyszerűen csak egy idegen lény.
2011. jún. 14. 19:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Bazz :D nem éed h én ezt tudom!!! De a linkben ufónak irják bazz.-.
2011. jún. 14. 20:12
 9/13 anonim válasza:
Ez tuti kamu. Szerinted, ha valódi lenne a NASA hagyná kiszivárogni???
2011. jún. 14. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:

"De legalább a sok ezo-b*zi jutna el odáig, hogy az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent, egy nagyfejű zöld lény, akkor sem lesz ufó ha megfeszültök..."

és nem úszunk meg egy topicot sem anélkül, hogy a magadfajta kisokosok kioktassanak minket erről. Sőt, vagytok ketten is, hogy biztos ne felejtsük el hogy mekkora észlények vagytok.

Sajnos viszont tévedtek, a nyelv nem így működik: ha egy szóhoz egy jelentés társul, és ezt a jelentést megérti és használja mindenki, akkor abban a jelentésben használni azt a szót teljesen jó lesz. A nyelvészek szerint nincs olyan, hogy rosszul beszél valaki egy nyelvet. A nyelv ugyanis mindig változik. Ha azt mondom valakinek hogy szervusz, nem fog rámförmedni senki, hogy hol látok én itt szolgát :P

Úgyhogy az ufó egyaránt jelent idegen űrhajót, és űrből érkezett idegen lényt is.

2011. jún. 14. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!