Mi a vélemény a gyöngyöspatai verekedésről a videó alapján?
Nekem ezek alapján úgy tűnik, hogy nem volt 30 fős Véderős csoport, és nem támadták meg a romákat. Csak egy részeg idióta hősködött, akit nem feltétlen csak lincseléssel lehetett volna lecsendesíteni...
Milyen lincselés? Nem történt gyilkosság nem történt lincselés. Egy kicsit helybenhagyták. Aztán hol van a 100 cigány? Én tízet számoltam.
De feltenném a kérdést. Ha egy részeg cigány a házad előtt pisilne kimennétek családostul szóvá tenni, majd a családodra szállna akkor mit tennél? Mert én helybenhagynám egy kicsit.
a cigókról a véleményem nem változott az tuti.
viszont ez a hugyozó fazon is egy óriási nagy paraszt tuskó, ez biztos.
Pintér Sándor az Estében a gyöngyöspatai eseményekről:
- Előre megszervezett dolog volt. Hétfőn már lefoglalták a csillebérci táborba való elhelyezést. ... Hol volt hétfőn probléma? Sehol! ... Miért kellett Nagypénteken elmenni??? ... Ezt valaki megszervezte, erre valaki rákészült, erre valaki pénzt adott, lefoglalták a szállásokat a kirándulásokra valaki pénzt adott...
Műsorvezető:
- Tudjuk ki adott rá pénzt, bizonyos Richard Field, és ebben segítségére volt a Vöröskereszt, amelyik ezt logisztikailag lebonyolította...
- Fel fogjuk deríteni a cselekményeket, teljes részletességgel.
ez egy undorító provokáció!
mszp-lpm:piszkálják a cigányokat,
hogy ezzel bizonyítsák -milyen rossz itt...
és vissza akarnak jönni jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
inkább találjon meg megint egy eltévedt kislányt gyurcsány, az sokkal kedvesebb, ez borzalmas
(majd megy tüntetni zombi csapatával, jaaajjjjj
"Milyen lincselés? Nem történt gyilkosság nem történt lincselés. Egy kicsit helybenhagyták. Aztán hol van a 100 cigány? Én tízet számoltam. "
Ja értem. Nem halt meg senki, tehát jogos. Hogy rámolna téged farba száz orángután! Nem halna meg senki, tehát jogos.
Addig kussoltak, amíg a magyarok részéről összefogást láttak. Miután elhangzottak ilyen-olyan nyilatkozatok, amik egymásnak ellentmondtak, azonnal kinyílt a szemük, újra előjött a valódi énjük. "Még Amerika is velünk van!" Persze csak szóban, mert a menedékjog említésére azonnal viszakoztak.
Pintér meg ne az észt ossza, hanem álljon elő a megoldással. Ez a dolga, ezért kap fizetést.
A cigányok csak hozták a formájukat, de ha naiv lennék, azt mondanám, hogy a Véderőtől nem ezt vártam.
Mióta szokás részegen járőrözni, és az utca közepén a fegyvert fogni ártatlan, rettegő emberekre???
ma 08:37 : mit vársz egy provokatív céllal "nyilasnak" létrehozott titkosügynökök által vezérelt csoporttól???
érdekelne, ki mit vár ettől... nyilván akik mozgatják
mást, mint akik értetlenül és döbbenten állnak előtte -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!