Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz se különb. Vélemény?...

A Fidesz se különb. Vélemény? (videó)

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 29. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Most jöttél rá?
2010. szept. 29. 11:38
 2/17 anonim ***** válasza:

rá tudok kontrázni

[link]

2010. szept. 29. 11:41
 3/17 A kérdező kommentje:

"Most jöttél rá?"

Nem, csak valaki még nem jött rá.

2010. szept. 29. 11:43
 4/17 anonim ***** válasza:
Kapsz egy pofont és lerúgják a vesédet. Egyik se különb.
2010. szept. 29. 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
ez nem is kérdés, miért lenne különb? Sőt rosszabb lesz, mint az mszp volt...
2010. szept. 29. 13:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Folyik eljárás? Van feljelentés? Vagy csak széljobbos szarkeverés?

"Egykutyázni" a legkényelmesebb dolog a világon. Nem kell hozzá sokat gondolkodni.

Korrupció mindenhol jelen van a politikában, gondolom efelől senkinek nincs kétsége.

CSak az nem mindegy, hogy mennyi, milyen mélységű. Hogy az egy rendszerré áll-e össze állami szinten és ki sem látszunk belőle. És hogy hogyan irányítanak egy országot, jó kézzel vagy csődbe viszik -e. Nem mindegy.

2010. szept. 29. 14:52
 7/17 A kérdező kommentje:

"Folyik eljárás? Van feljelentés? Vagy csak széljobbos szarkeverés?"

A videóban mondják, hogy volt eljárás és feljelentés, de el is mondják miért futott zátonyra. Aztán persze most lett új feljelentés.

Egyébként nézőpont kérdése. Sukoró vagy a BKV ügyek kiderülése is "csak szélsőjobbos szarkeverés" volt MSZP szemszögből. "A kis csótányok nem hagynak minket békén."

Fideszes szemszögből ez is, meg az összes hasonló ügy felszínre hozása "szélsőjobb szarkeverés" lehet.

2010. szept. 29. 15:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Jah, ez meg a másik:

"Korrupció mindenhol jelen van a politikában, gondolom efelől senkinek nincs kétsége.

CSak az nem mindegy, hogy mennyi, milyen mélységű. Hogy az egy rendszerré áll-e össze állami szinten és ki sem látszunk belőle. És hogy hogyan irányítanak egy országot, jó kézzel vagy csődbe viszik -e. Nem mindegy."

Tehát egy hasonlattal élve, te azt állítod, hogy a bűnözést megszüntetni nem lehet, ezt fogadjuk el és válasszuk a sok egyéni, keveset lopó tolvajt (cgányok) mint a szervezetten sokat lopókat (maffia) mert nekünk sokkal jobb lesz? Szerintem meg ugyan olyan sz*r marad minden.

2010. szept. 29. 15:38
 9/17 anonim ***** válasza:

aki másnak vermet ás, maga esik bele

(nem néztem meg a videót, mert pont lexarom)

2010. szept. 29. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:

15:38

Szép lenne ha nem lenne korrupció, de nem vagyok naiv. Azt mondom, ha előfordulnak is korrupciós ügyek itt-ott (na jó, nem tömegesen!) DE jól kormányoznak egy országot, akkor még tudom támogatni őket (valakire ezt úgy mondja a "kisebb rossz", én nem nagyon szeretem ezt a megfogalmazást), mert akkor kiöntenénk a gyereket is a fürdővízzel.

A korrupció persze ettől még bűn marad. Aki korrupcióba akar keveredni annak "rá kell ütni a kezére" és attól el kell köszöni.

És ne jöjjön senki a Jobbikkal vagy az LMP-vel, mert nem voltak még vezetési pozícióban sem országosan és (egy-két kivételtől eltekintve) önkormányzati szinten sem ...így könnyű szűznek maradni.

2010. szept. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!