Fidesz szimpatizáns voltam mostanáig. Ez a videó véglegesen kiábrándított. Nálam ez volt az utolsó csepp a Fidesz részéről. A 4:30-nál kezdődő rész egyenesen gyomorforgató. Ti hogy vagytok ezzel?
2010. márc. 22. 22:50
1/43 anonim válasza:
Igen hiteles a kiábrándultságod...
2/43 anonim válasza:
Maga az egész beszéd gyomorforgató.Én ugyan nem voltam és nem is vagyok Fidesz szimpatizáns,de ha az lennék,emiatt nem változtatnék véleményt.
3/43 anonim válasza:
Hát nem is mondok semmit, csak hogy tanulságos!
4/43 anonim válasza:
Maga az egész beszéd gyomorforgató.Én ugyan nem voltam és nem is vagyok Fidesz szimpatizáns,de ha az lennék,emiatt nem változtatnék véleményt.
Szerinted ezt Bayer, magától csinálja?
Ne viccelj már!
Egyszerűen ez maga a Fidesz, hatalom megalomán, és ezért mindenre képes.
Hazugságra, kétszínűségre, az emberek teljes megtévesztésére, ahogy az MSZP. " a vér nem válik vízzé"
6/43 anonim válasza:
Bayer ezt nem magától csinálja. Széles Gábor vagy Orbán Viktor diktálja neki a tempót, de szerintem inkább Széles Gábor. (ma is elment az echotol egy műsorvezető)
7/43 anonim válasza:
(ma is elment az echotol egy műsorvezető)
Ki? Tán csak nem Szaniszló? Ő esélyes lehet sajnos!
8/43 anonim válasza:
De jó lesz ha adózik az Auchan.Megemelik majd mindennek az árát.A bayer egy tahó,a jobbik meg ugyanaz.
9/43 anonim válasza:
De jó lesz ha adózik az Auchan.Megemelik majd mindennek az árát.A bayer egy tahó,a jobbik meg ugyanaz.
1, ne én fizessem már másnak a fogyasztását az adómba.
2, nem emelkedik mert a magyar láncok versenybe lesznek és egyszerűen nem tehetik meg!
10/43 anonim válasza:
A magyar láncok most is drágábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!