A jobbik elnöke: Vona Gábor beszéde 2009. X.23. -án. Vélemény? (alig 20perces videó, amit érdemes megnézni! )
I.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=1KD8_jNkqeI
II.rész
http://www.youtube.com/watch?v=5wUA18n_aRA&feature=quicklist
már volt egy ugyanilyen kérdés, akkor is kifejtettem, hogy Vona elmebeteg. :)
sőt, ez már nem vág az októberi témába, de az egész Jobbik egy csőd, hiszen keresztény államot akarnak csinálni egy olyan országból, ahol jó, ha 20% a keresztények aránya. ennyi erővel muszlim, taoista, vagy (nanehogymár!deigen) zsidó értékrenden alapuló politikánk is lehetne.
Teljesen igaza van.
Drazsénak portásnak nem szabadna lenni a parlamentben azzal az előélettel.
Persze az is igaz hogy akik most kormányoznak, azoknak a leszármazottjai, jogutódjai, akik behívták az oroszokat, akik pártállamot tartottak fenn, akik még most is itt lopnak csalnak hazudnak, és mit sem változtak. Hogy szüksége van az országnak a változásokra, paradigmaváltásra.
ördögöt 75%. vagyis 4-ből 3? kizárt. 10-ből 9 nem vallásos, nem tudom hol van erről adat, de annyira biztos vagyok benne, hogy az összvagyonom az egyháznak merném adni, ha valóban 75% lenne. annyi még a Vatikánban sincs.
de ne offoljunk, lényeg hogy a vallást ki kéne már hagyni a politikából.
lehet hogy nem a legelső, de erre épül a programjuk is, tiltani kell mindent, ami nem konzervatív keresztény, és kötelezővé tenni, ami az.
nekem nem tetszik az értékrendjük. a hazaszeretet az rendben van, de ez a szent korona-tan mögé bújtatott nagyon is álszent diktatúra nagyon nincs.
Ezen a megemlékező beszéden is tisztán látszik a Jobbik pofátlansága és végtelen arroganciája:
Szemrebbenés nélkül használták fel a nemzeti ünnepünket (ami mindenkié) pártérdekre (ami az övék).
Akármennyire is fanatikusan és mindenek felett akarnak győzni, nem így kell megemlékezni, nem szabad így a múlt felé fordulni. '56-ban a magyarok túlnyomó többsége egységbe került, együtt dolgozott, együtt érzett, mint nagyon ritkán a történelemben. Vona Gábor ennek az emlékét is csak gyűlöletkeltésre tudja felhasználni, és a saját pártja valamint a Magyar Gárda népszerűsítésére.
Akármit is gondolok a Jobbikról és Vonáról, '56 ünnepén ilyen beszédet mondani nem hazafiasság, hanem pofátlanság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!