A jobbik elnöke: Vona Gábor beszéde 2009. X.23. -án. Vélemény? (alig 20perces videó, amit érdemes megnézni! )
I.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=1KD8_jNkqeI
II.rész
http://www.youtube.com/watch?v=5wUA18n_aRA&feature=quicklist
"Nem 15%,hanem 14,77%. Már ekkor leesett,hogy mennyire ismered a pártot!"
Alacsony részvételi arány, tétnélküli választás. EP-választáson mindig sokkal jobban szerepelnek a kispártok, mint az ezeket követő parlamenti választásokon. Ld. az angol eredményeket. Ha én azt írom, hogy 10%, akkor okkal írom ezt, és neked érdemes lenne 5 percet gondolkodnod azon, miért írtam azt, amikor az ep-választáson 14,77%-ot kaptak. Normális ember ilyenkor nem azt gondolja, hogy "Nem is 10, hanem 15, hazudsz, hüüüülyee,, hörrrr!", hanem azon gondolkodik: "Vajon miért mond ez 10-et, amikor inkább 15? Van ennek valami oka? Ha nem tudom, megkérdezem tőle".
Nos a részvételi arány egy másik,a statisztika megint egy másik dolog. (Hogy most 10%-ra állítják be a jobbikot az is egy másik. Ep választás előtt meg 3%-ra.) A 14,77-et tényként hoztam fel,a 10%-od helyett.
Részemről téma lezárva,legyen igazad. Egy liberális emberkével nem szeretnék vitatkozni,mert tudom hogy reménytelen. Menj inkább a szadeszodba!
kit érdekel a liberálisok liberális véleménye... az szdsz etek már így is szétesett
éljen mindörökké a jobbik
"Részemről téma lezárva,legyen igazad. Egy liberális emberkével nem szeretnék vitatkozni"
Nem vagyok liberális, csak annyira, ahogy Vona szerint "liberális sajtó" minden a Zsurucinfón és a Barikákon kívül. :))))
"Az egy másik dolog,hogy a túlnyomó részük jobbikos."
Tehát a Zsurucinfó a par excellence jobbikos lap. Mivel a Barikákat 1/3 annyian olvassák. Az igazi véleményvezér a jobbiknyik táboron belül, bizony, a Zsuruc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!