Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a vélemény a gyöngyöspatai...

Mi a vélemény a gyöngyöspatai verekedésről a videó alapján?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ezek alapján úgy tűnik, hogy nem volt 30 fős Véderős csoport, és nem támadták meg a romákat. Csak egy részeg idióta hősködött, akit nem feltétlen csak lincseléssel lehetett volna lecsendesíteni...

2011. ápr. 27. 23:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az eseményeket követve valahogy nekem is az jött le, mintha arra tartanák őket, hogy az ismétlődő provokációikkal ürügyet szolgáltassanak a gárda betiltására. (Habár... Rákaptak az urak/elvtársak, úgyhogy ilyen ürügyekre is egyre kevésbé van szükség.)

Esetleg írnak a Véderő valós szerepéről valahol konkrétabban is?

2011. ápr. 28. 13:40
 12/15 anonim válasza:

Az este 10 óra körül néhány védő náci megostromolta a cigányok házait,majd egy 14 éves roma gyerek kiment és a véderősök leütötték,majd elvitte a mentő ezek után tört ki a tömegverekedés amit a náci fasiszta véderő kezdeményezett. A Cigányok úgy védték magukat ahogy tudták.

Több cikk is arrol számol be hogy nagyon nagy erövel készülnek a romák,budapeströl.és vidékekröl.

2011. ápr. 28. 14:52
 13/15 anonim válasza:
48%
Èn ujra visszanéztem a videot.Ez az Alekx hugyozik a romákkal szemben?Majd Hitler kézfelemeléssel köszön nekik jó éjszakát fiukat? Hát mi a fenét vár el egy idegen aki az én falumban szemben pisaál velem aztán Hitler kézfelemeléssel köszön nekem jó éjszakát?Hát a hátát verni szét a vasruddal elvárható ilyen esetben sajnos olyan területen ahol a mult borzalmai ma is jelen vannak.Legyünk már tárguilagosak.Ez a magyar fiatalember viselkedése már nálam is betölti a poharat.Hát mit vártak?tapsot?Romazenét? Ugyan már?Mit keresnek ottan?Balhét? Hát kaptak
2011. ápr. 28. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:

ma 14:53 "mit keresnek ottan?" - fizetett provokátorok.

am oszad ügynökei - cigánylázadást akarnak, hogy a magyarokkal összeugrasztva "békefenntartsanak" majd folytassák a .yurcsány által megkezdett tervet: az ország kiárusítását,kifosztását. .yurcsány -mint keresztapa bement a másik provo cigánygyilkos tárgyalására

2011. ápr. 28. 23:42
 15/15 anonim ***** válasza:

"Hát mit vártak?tapsot?Romazenét? Ugyan már?Mit keresnek ottan?Balhét?"

Felénk a cigányok provokálják a falusiakat, ráadásul visznek éjjelente minden mozdíthatót, gondolom azt nem kell kiemelnem, hogy nem a saját portájukról, hanem a tisztességes dolgozó emberekéről. Ajándékozzuk meg ezért mi is őket 50 botütéssel? Pedig néha fennhangon ordibálják, hogy "minden magyar kula". Egyébként elfelejtetted kiemelni, hogy egy tök részeg ember mikor is beszámítható?

2011. ápr. 29. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!