Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Új videó kerül fel, vélemény?

Új videó kerül fel, vélemény?

2010. márc. 24. 17:15
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.
2010. márc. 24. 17:16
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

bocs de ez valami órmótlan egy fos szar videó, kampányvideónak egyenesen híg fos.

tudod ha az emberek főleg ha az egyszerűbbeket akarod egy videóval megfogni esetleg manipulálni (pozitív agy negatív irányba, mindegy), oda sokkal több kép és hanghatás kell mint szöveges.

ez a videó unalmas, hiába van benne 1-2 jobb effekt. a szövegek sok helyen kevés ideig vannak kitéve el sem lehet olvasni őket olyan gyorsan. és megunom. egyszerűbb lett volna ha leírod.

amúgy jobbikos vagyok, fidesz ellenes, nem szeretem a multikat és a nagytőkét, de ez a google-s dolog majdnem röhögésre késztetett, de akkor a kollegák furcsány néztek volna rám.

2010. márc. 24. 17:24
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Gagyi!
2010. márc. 24. 17:26
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
A fidesz-féle (ugye nem gondolja bárki komolyan, hogy elhisszük, hogy csak egy-két srác magánszorgalomból dobta össze) anyagban rengeteg a csúsztatás, a ferdítés és természetesen elfeledkeztek a kormány érdemeiről, fejlesztéseiről. Néphülyítés fidesz-szimpatizánsoknak, akik beveszik, hogy a 98 és 2002 közt garázdálkodó tolvajbanda el fog számoltatni mindenkit.
2010. márc. 24. 17:27
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Fos, kit érdekel, hogy milyen programmal csinálták? lényeg, hogy az igazságot tartalmazza.
2010. márc. 24. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

igen, az eredeti videónál én is nekiálltam összeszedni, hogy miben, hol, mennyire csúsztat, de aztán meguntam a dolgot és félbehagytam, úgysincs semmi értelme alapon...

derék, hogy volt valakinek türelme végigmenni és ezt megycsinálni, bár a technikai megvalósítás sok helyen tényleg nincs a csúcson...

persze az egésznek semmi értelme, mert aki gondolkozik, az úgyis utána néz a dolgoknak, a többinek meg úgyis tök hiába koptatjunk a szánkat...

2010. márc. 24. 17:37
 7/18 A kérdező kommentje:

"Fos, kit érdekel, hogy milyen programmal csinálták? lényeg, hogy az igazságot tartalmazza."

szeretem amikor a negatív dolgokat egyből beveszitek de ha valaki valami kis pozitívat akar felmutatni az egyből fos

2010. márc. 24. 17:41
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

Sz@r Mszp ferditos video.Nem,nem vettem be az elozot sem olyan fomaban mint ahogy azt Orban Vektor szerene.Takarodjanak mind!Egyutt csesztek szet az orszagot.

Szebb Jovot!

2010. márc. 24. 17:44
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Gagyi, már komolyan mondom még nem tudom a youtube-on milyen idióta vidókon lehet még röhögni.
2010. márc. 24. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon ótvarra sikerült. xD

Egy gyengécske alaptalan cáfolófilm.

2010. márc. 24. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!