Új videó kerül fel, vélemény?
Mind a két korrupt multipárt hazudik annyit hogy hihetetlen.
Mind a két részről tömény csúsztatás .
Amit én látok : 20 ÉVE MINDEN EGYRE SZ@RABB!
De az erdeti is fos.Az Fidesz ugy fos mint az Mszp.
Egyforma fosok.Egyforma egyuttmukodo fosok.Csak azert vannak kulon hogy elhitessek az emberekkel hogy tobbpartrendeszer van.Fosok mind a ketten.Itt az ideje az igazi rendszervaltasnak.Jojjon a Jobbik!
Igaza van azoknak az előttem szóloknak, aki azt mondják, hogy mindkét nagy párt fos.
De azt nem értem, akik még mindig az MSZP-t szeretik. Nem tűnt fel, hogy szétlopták az országot?
Sorra bukik le a sok nagy állami hivatal, pl. még a Hadügy is, hogy rajtuk keresztül loják ki apénzt. AMIT ÉN IS ADÓZTAM!!!! Na meg a sok nagy cég, akik aztán visszajuttatnak a politikusoknak.
Hát milyen már az, hogy pl. 120 km vasútvonal felújítását 2 milliárdért csináltatta meg az állam? Ez fejlesztés. Csak javítani kellett a hibákat. Mi került ennyibe? Ez is az én pénzemből (is) volt. Osztrák cég gyorsvasutat 8300 km/h) csinált volna új pályával ugyanekkora szakszon 3 milliárdból. Akkor hogy is van ez? Fejlesztettek? Ja. És a pénz felét meg eltették maguknak. Hiszen tudták, hogy már minden késő, még gyorsan mindent elloptak.
És még sok példát lehetne felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!