Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg igaz, amit az 51-es...

Tényleg igaz, amit az 51-es körzetről mondanak?

Figyelt kérdés
Nemrég járt itt az oldalon valaki, akinek állítólag ott dolgozott a nagybátyja. Írtam neki, és válaszolt is rá. Azt írta, hogy a mekis hamburgerek igazából nem abból készülnek, amit mi hiszünk (nem akarom ide leírni, annyira megdöbbentő). Meg hogy Nevada tele van titkokkal, és a nagybátyját jelenleg is lehallgatják. Ismeri őt valaki? Tudtok még mondani erről valamit?
2010. máj. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
72%

Az igen tisztelt kérdező időnkénti indulatos kiszólásaiból"ha nem tetszik nem kell elolvasni"szóhasználatából"mi van??? ", egész habitusából tisztán kiolvasható, hogy szerényen bútorozott elme.

És valószínűleg fekete zoknit hord, mert a mekinél az a kötelező(mert ő egy bosszúéhes sértődött alkalmazott).

2010. jún. 6. 08:54
 62/84 anonim ***** válasza:
63%
09:06 vok.20:46 nak igaza van am én hiszek az "ufokban" és elnézést a ba+ miatt csak kicsit zavart amit olvastam.
2010. jún. 6. 09:04
 63/84 anonim ***** válasza:
78%

Jaj öcsisajt. Elmondanám, hogy van ismerősöm, aki annál a cégnél dolgozik, akik készítik a húst a mekinek.

Majdnem összehugyozta magát, amikor ezt elmeséltem neki. És valahogy az ő története sokkal hihetőbb és ez nem az 51-es körzet lehet kérni látogatást a gyárba. És nem kap, annyi pénzt a hallgatásért senki mint Nevadába mert mire fel? Habár egy BKV-nak is több millka hallgatási pénzt adtak lehet, hogy ő vitte a gilisztákat.. :D

A lényeg, hogy könnyen utána lehet járni a mesédnek. Jó kis történet, akár még filmen is megnézném :)

2010. jún. 7. 17:47
 64/84 anonim ***** válasza:
76%

Megjegyzés:

Jobban oda kellett volna figyelned biosz meg kémia órán! Csak megsúgom az emberi emésztősavtól jóval erősebb savat is elő tudnak állítani és köztudott, hogy még a kukoricát se vagyunk képesek teljesen lebontani nem hogy földönkívüli anyagot.

Találj ki egy jobb történetet és írj ki megint egy új kérdést a témáról, addig is ált. iskola 8. osztály anyagait nézd alaposabban át :)

2010. jún. 7. 18:02
 65/84 anonim ***** válasza:
72%

Lenyomozásról meg annyit, hogy amikor regisztráltál elmentette az oldal az IP címedet és akár az összes hozzászólás vagy oldalmegnyitás után is. Ez csak az admin beállításától függ.

Az internetszolgáltatódnak van egy adatbázisa, hogy egy adott időpontban kinek lett kiosztva az az IP cím és ezt kötelesek kiadni rendőrségi nyomozáskor.

Ez csak 1-ik módja az utánanézésnek.

Meg elég érdekes lenne, ha egy ilyen nagy cég ne tudná, hogy a rokonai hol élnek az állítólagos nagybátyádnak már amikor őt alkalmazták összeszedték volna az összes háttér-információt csak úgy mint, ha valaki rendőr nem lesz vagy pénzszállító kocsit vezetnek. Nekik is utánajárnak, hogy a családban/rokonságban volt e büntetett előéletű személy, majd pont egy Nevadai cég nem fog tudni, hogy hol lakik a nagybácsi rokonai :D

Minél jobban szétszedjük, annál jobban bűzlik az egész történet...

Üdv.:

Az egyik lezuhant Alien /Area 51/ :)

2010. jún. 7. 18:12
 66/84 anonim ***** válasza:
80%
BArney és betty hill esete tisztázatlan maradt az ügyet nem zárták le a rosweli esetet sem én egész életemben az 51 es körzetben szeretem volna dolgozni de nem könyü oda felvételizni :D 2008 ban olvastam egy gyerek könyvet az ufokröl :Földönkivüliek és UFÓK cimel ami szintén érdekes volt szerintem van élet a földön kivül és ha nem is az 51 es körzetben de valhol foglalkoznak vele
2010. jún. 8. 18:21
 67/84 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen helyesírással akartál felvételizni? :) Kb olyan szánalmas vagy, mint a Roswelli történetek.
2010. jún. 9. 15:03
 68/84 anonim ***** válasza:
43%
én elhiszem az a nagybácsisat vajon miért ez azért is igaz mert csak amerikába gyártják magát a húst vajon miért ide csak fagyasztottan érkezik?? meg máshol is lehet olvasni hogy gilisztákkkal kisérleteznek angol honlapokon is
2010. jún. 15. 14:22
 69/84 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom 13 évesnél nem lehetsz több ha ilyeneket elhiszel :D
2010. jún. 17. 16:47
 70/84 anonim ***** válasza:
59%
Bárhogy is van, mindenesetre érdekes...
2010. jún. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!