Miért van ebben a rovatban ennyi tagadó ember? Akik szerint nincsen bizonyíték, azok mire alapozzák ezt?
Kedves kérdező! Ki szeretném használni azt, hogy nem ismersz.
Először is, a kérdésed az volt, hogy mire alapozzák, hogy nincs bizonyíték? Szerintem a legtöbb tudományos elvek szerint vizsgálódó embernek nem a bizonyítékok hiányával van baja, hanem azzal, hogy szerintük nincs hiteles(!) bizonyíték.
Biztos kíváncsi vagy, hogy az általad elfogadott ilyen-olyan "nyomokat" miért nem tekintik annak. A helyzet az, hogy erre addig nem kapsz választ, amíg ide nem linkelsz egy bizonyítékot, utána meglátjuk mit tehetünk.
És kérlek rám ne írj olyanokat, hogy úgysem hiszem el. Ezért mondtam az elején, hogy nem ismersz.
Arra lapozzák, hogy nincs bizonyíték. Tudod, valaki állít valamit, pl. az idegenek már itt vannak, és akkor elvárható, hogy bizonyítsa is az állítását.
Ha pedig van bizonyíték, ne fukarkodj, elő vele!
#18 Mi bajod van a 2. bekezdésben?
Áruld már el, hogy ilyen értelmetlenséget hogy sajtoltál ki a fejedből! Csak bemagoltad valahonnan, vagy el is tudod képzelni? Ha el tudod képzelni, meséld már el, hogy milyennek képzelsz egy molekulát, ami a tükörképe a másik molekulának, amit meg lehet különböztetni, és nincs belőle másik! Mert szegényes képzeletvilágom képtelen vizualizálni az általad ismertetett eseményeket.
21-22-23: már többször leírtam, de úgy látom, nem sikerült megértenetek. Ha mutatnék valamit, nem hinnétek el. Annak meg mi értelme lenne, hogy mutatok valamit, ti meg állandóan beleköttök? Hát szerintem semmi.
Nektek kellene sokkal nyitottabbá válni, ami persze nem azt jelenti, hogy mindent el kell hinni, hanem legalább elgondolkozni rajta, és minimum semleges állásponton maradni. Ti emiatt nem is szkeptikusok vagytok, mert már jócskán túlhaladtátok ezt a határt.
"Ha mutatnék valamit, nem hinnétek el."
Eltaláltad a lényeget. Ez a magva a dolognak.
Ha egyszer olyan bizonyíték lesz - mondjuk a földönkívüliekkel kapcsolatban - ami valós, az úgy lesz átütő erejű, hogy közben látni is lehet majd, hogy igaz.
Konkrét adatok, számok, olyan dolgok amik túlmutatnak minden eddigi elképzelésen és megismételhetőek, publikálhatóak.
Olyan infókat fog tartalmazni, amiket nem lehet kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!