Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van ebben a rovatban...

Miért van ebben a rovatban ennyi tagadó ember? Akik szerint nincsen bizonyíték, azok mire alapozzák ezt?

Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 22:09
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
78%

Hát, mondjuk arra, hogy eddig akárhányszor kértem, soha nem kaptam senkitől bizonyítékot. A tudománynak pedig az az egyik alapelve, hogy amelyik bizonyítékot nem látom, az nincs.

A mélyebb probléma az, hogy az ezósok képtelenek felfogni, hogy egy youtube videó, vagy egy bejegyzés a mindenegyben blogon nem tekinthető bizonyítéknak. Ahhoz viszont, hogy megértsék miért, legalább két félév statisztikát, és tudományfilozófiát kellene tanulni, ahhoz viszont érettségizni kéne.

2016. febr. 2. 22:19
 2/57 anonim ***** válasza:
72%
"azok mire alapozzák ezt" a bizonyítékok hiányára attól hogy sokan állítanak valamit az még nem bizonyíték még ha könyv formájában van akkor sem
2016. febr. 2. 22:38
 3/57 A kérdező kommentje:

Ez attól függ, hogy ki mit tekint bizonyítéknak. Ha valaki eleve tagadja ezt az egészet, akkor az Isten sem tudná nekik bebizonyítani, hogy itt vannak. Sajnos jól ismerem ezt a fajta típust, akiknek az égvilágon semmi sem bizonyíték. Az a nagy baj, hogy itt is túl sok van belőle.

Ha bezzeg egy bírósági tárgyaláson van egy vagy két szemtanú, vagy valamilyen dokumentum, akkor az már általában perdöntő szokott lenni.

2016. febr. 2. 22:45
 4/57 anonim ***** válasza:
64%
??? Mit sikerult ebben a temakorben bizonyitani ????
2016. febr. 2. 22:50
 5/57 anonim ***** válasza:
72%
Ha most az UFO videókra gondolsz, akkor azok általában repülők, vagy kamera előtt eldobott kövek! Amúgy egy 240p -es minőségű kép vagy videó az már elég gyanús! A 21. szd -ban élünk, ahol az emberek többségének van számítógépe vagy tudja azt használni, ezek közül pedig rengeteg tud videót, és fotót hamisítani!
2016. febr. 2. 22:53
 6/57 anonim ***** válasza:
53%
És sokmindenre még bizonyíték sincsen! Fölösleges ez a topik, és a sok hülye ember ide jön lazulni! Ez bizony egy nagy baj!
2016. febr. 2. 22:55
 7/57 A kérdező kommentje:

Dehogyis felesleges ez a rovat, pont ellenkezőleg! Azok az emberek viszont nagyon is azok, akik úgymond "ide jönnek lazulni"!.

Ami a képeket és videókat illeti, az, hogy mindegyik hamis, ugyanúgy nem igaz, mint az, hogy mind valódi.

2016. febr. 2. 23:05
 8/57 anonim ***** válasza:
47%

Őszintén! Láttál egy VALÓDI videót is ami egyértelműen bebizonyítaná egy idegen civilizáció, vagy más ezo téma valósságát vagy létét?!

UI: Ha igen kérlek linkeld!

2016. febr. 2. 23:15
 9/57 anonim ***** válasza:
67%

"Ha bezzeg egy bírósági tárgyaláson van egy vagy két szemtanú, vagy valamilyen dokumentum, akkor az már általában perdöntő szokott lenni."

Igen, de ez nem úgy van, hogy bejön a Mari néni, hogy ő látta, amint a Józsi megkéseli a Pistit és akkor automatikusan elhiszik és letartóztatják Józsit,hanem szakértők sora vizsgálja az állításait. Egyszer engem kihallgattak egy bűntényben, legalább háromszor elmondatták velem ugyanazt, hogy nem keveredek -e ellentmondásba, van-e logikátlanság a szavaimban, pár nap múlva kivittek a helyszínre, megint elmondatták velem a történetet, meg kellett mutatnom, hogy mikor hol álltam, mit láttam, milyen szemszögből stb. Nálatok viszont annyi a "bizonyíték", h valaki leírta a mindenegyben blogon.

2016. febr. 2. 23:16
 10/57 A kérdező kommentje:

8-as, ahogyan említettem, az ilyen kategóriájú embereknek teljesen mindegy, hogy mit mutatna bárki is. Ha linkelnék, akkor vajon elhinnéd? Hát a nagy fenét, dehogyis hinnéd el! Na, pontosan emiatt nem linkelek egyet sem. Jól ismerem ennek a működési mechanizmusát. Egyébként rengeteget láttam.

9-es: óriási tévedésben vagy, mert ez pontosan így működik az ufo-kutatásban is! Arról viszont már nem a kutatók és a szemtanúk meg dokumentumok tömkelege tehet, ha mindezt valaki nem hiszi el! Meg arról sem, ha ezeknek valaki nem jár utána, de ehhez már nem ártana a nyitottabb gondolkozás sem, mert tagadni ugye, azt mindig a legkönnyebb.

2016. febr. 2. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!