Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezért tagadja az ufókat a...

Ezért tagadja az ufókat a tudomány?

Figyelt kérdés

"ez meg az nem lehetséges tutira".

Pont az ilyen maradi gondolatok miatt tagadják az ufókat is.

A CETI-nek és a többieknek elemi érdekük, hogy az ufók ne lehessenek földönkívüli eredetűek. Ha ugyanis kiderülne, hogy az űrben lévő fejlett civilizációk nem használnak már hírközlésre rádiójeleket, akkor kézenfekvőbb, hogy inkább eljönnek a Földre látogatóba vagy bárhová az űrbe. Vagyis akkor teljesen értelmetlen, amit sokszor a neves tudósok száz és százmilliárdos állami és alapítványi pénzért művelnek! Ők ugyanis valójában nem a földönkívüli értelmes életet keresik, hanem egy általuk elképzelt civilizációt, ami ahelyett, hogy űrhajókon fedezné fel a kozmoszt, inkább otthon ül és lógatja a lábát és rádiójeleket küldözget a világűrbe vaktában. Amikor kiderül, hogy az ufók egy része ET, azaz földönkívüli és nem csak egy koszos meteorológiai ballon, akkor egész addigi elméleteik, munkásságuk leomlik és nevetségessé válik, mert totál fölösleges volt minden amit csináltak és még a hipotéziseikben is tévedtek. Így tehát ha most valamelyik tudós kiáll az ufók földönkívüli eredete mellett - mert van ilyen - és nem egyezik a mainstreammel máris nevetségessé próbálják tenni, sőt, egyenesen kóklernek beállítani, szétakarják tépni és hiteltelenné tenni!

Mit gondolsz?

2015. febr. 9. 20:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
38%

"Nem ilyen észlelésre gondoltam, hanem ami fényes nappal történt, sokan látták, radar is észlelte, szóval teljesen vizuális volt. A gép pedig olyan gyorsaságot és mozgást produkált, amire egyetlen ismert földi jármű sem képes."

És hol lehet ezt megtekinteni? Mert gondolom nem, vagy csak valami homályos felvétel van róla, ma, amikor mindenki zsebében kamerás mobil lapul, az utcákon, rengeteg autó szélvédőjén állandóan vevő kamera van. Én még egyetlen normális, jól kivehető fényképet, videót nem láttam.

De rendben, valóban hallottam már ilyen megfigyelésekről. Ekkor még mindig nem biztos, hogy jármű, nem biztos, hogy földönkívüli. Egyszerűen kevés ami van, amíg nem tudjuk behatóbban tanulmányozni ezeket csak találgatunk. De azzal nem megyünk semmire, ha kijelentjük, ők a szürkék vagy a zöldek és hasonlók. Igazából nem tudjuk mik ezek a ritkán megfigyelhető jelenségek.

Szóval a kérdésem még mindig az, mit tegyen a tudomány? Mit ismerjen el? Milyen bizonyítékok alapján?

2015. febr. 11. 21:28
 32/34 anonim ***** válasza:
J ügynök szerintem meg te vag
2015. febr. 11. 22:15
 33/34 anonim ***** válasza:
18%

Annyi logikát legalább látok ebben a hozzáállásban, hogy egy minimális esélyt mintha megadnának annak, hogy ha mégis itt vannak, akkor talán rejtőzködni akarnak. Ebben én is egyetértek, hogy a nagy részük valóban rejtőzködik. Ha ők nem akarják, hogy lássuk őket, akkor nem is fogjuk őket látni. De attól még itt vannak.

A tudománynak mindenekelőtt sokkal nyitottabban kellene ehhez az egészhez hozzáállni, és mindenekelőtt szakítani a materialista világnézettel. Ha pedig hazudnak is, akkor meg nem kellene hazudni és elhallgatni sok mindent, nemcsak ebben a témában. Csak sajnos, mint fentebb említettem, ez egyáltalán nem ilyen egyszerű, mert a tudományok mögött és felett vannak valakik, akikre korábban utaltam.

Ez a témakör nem olyan, hogy csak úgy mérni, ellenőrizni, vizsgálni lehet tudományos szinten. Az idegenek nem fognak a mi kényünk kedvünk szerint a rendelkezésünkre állni. Ez tehát alapjában véve igen nehézzé teszi ezt az egészet. Emiatt is mondom azt, hogy az ufo-kutatóknak van a legnehezebb dolguk.

Aki szkeptikus, tagadó, az semmit sem fogad el bizonyítékként, és emiatt értelmetlenek az ilyen viták.

A fényképek, videók tartalma és hitelessége nem attól függ, hogy milyen a minőségük. Ha gyengébben, homályosabban látható rajtuk egy repülő tárgy, az attól még lehet idegeneknek a járműve. Ha meg túl jó, éles egy kép vagy videó, akkor meg szintén azt mondják rá, hogy hamisítvány, mert nekik semmi sem jó. Ők már eleve eldöntötték, hogy nem hisznek ebben az egészben. Ha jó egy kép, videó, akkor az a baj. Ha pedig nem, akkor meg az.

2015. febr. 12. 01:24
 34/34 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem egy átlag szkeptikus - aki nem csak a kötekedés kedvéért vitatkozik - ugyanúgy szeretné megismerni a valóságot, mint a legügybuzgóbb ufológus. Én nagyon szeretném ha még az életemben konkrét bizonyítékok kerülnének napvilágra a földönkívüliekről - de mégis mit kéne tenni? Bemondásra elhinni mindent? Ma az internet korában szinte bármilyen agyament dologról lehet találni videót. Mind igazi?

Elképzelhető, hogy egyik másik felvétel valós, de azzal nem követünk el nagy hibát, ha kicsit kétkedünk. Mindig azt mondom, ha egy elmélet helytálló akkor ki kell bírnia a kritikát. Ha meg nem, akkor jobb ha elvetjük.

2015. febr. 12. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!