Dr. Kovács Ernő, a Pécsi Tudomány Egyetem egyik professzora szerint Reptiliánok még mindig köztünk élnek. Mit gondolsz erről?
Zoltánkvantumfizikus kérdése :
dr. Kovács Ernővel, a Pécsi Tudomány Egyetem egyik professzorával készítettek interjút, melyben a reptíliánok (draco hüllö) témát járták körbe, melyekről a tudományos csatornák (spektrum, discovery, NGC) szokott filmeket készíteni pro és kontra.
Most eltekintek a kommenteléstől és nem a saját szavaimmal írom le a tőrténetet, hanem részleteket másolgatok be, mert nem szeretném ha azt írnák a szkeptikusok, hogy ez belemagyrázás
"Eleinte én is kételkedtem, majd mivel hozzáférésem van megmagyarázhatatlan archeológiai leletekhez, amiket nem tárnak nyilvánosságra teljesen úrrá lett rajtam a kíváncsiság. Az első megmagyarázhatatlan lelet egy hüllőből származó láb csont darab amit valamikor a szabadságharc korában találtak a Balaton környékén. Kora, állatfajtája ismeretlen .......
Igen, igen. Magyarországon még egy darab lelet volt annak idején mikor kutakodtam az pedig egy kövület volt, szintén egy megmagyarázhatatlan csonté. Ugyan sok ilyen van a világban, de nagyon keveset foglalkoznak velük. Annyit kell tudni róla, hogy egy feltételezhetően két lábon járó állaté lehetett, de egyik a kövület korába illő élőlényre nem passzol a szerkezete...
Egy orosz kutató keresett meg dr. Alexey Nogorovics, hogy segítség kéne neki egy feltételezett leletben. Először nemet mondtam, majd szóba hozta a Reptiliálnokat és egyből meggondoltam magam. A lelet Pomáz mellet volt egy szikla alatt, amit egy építkezés miatt bolygattak meg. Egy teljes csontváz volt gyanús szerkezetű amit még soha nem láttam. Alexey rendíthetetlenül állította, hogy igen ez az amire várt évtizedek óta. Intézett is pár telefont gyorsan miközben a csapata söprögette az előkerült csontokat. Pár óra elteltével és az öröm vodka elfogyasztása után azonban, meg persze vagy ezer fénykép lementése után, a Régészek Európai Szövetségének tagjai jelentek meg a helyszínen pár fekete öltönyös alakkal és átverésnek titulálták az egészet. Alexey már-már véres küzdelmet folytatott velük, hogy le kell tesztelni mielőtt ilyen kijelentéseket tennének. Persze semmit nem számított. Elvittek mindent és a képi bizonyítékokat is töröltették....
saját szememmel láttam az egészet. Oroszországban elvették a Professzori státuszát Nogorovics úrnak és már-már náci üldözésnek is alávetettek, hogy ő tette oda a hamis leletet. Mondanom sem kell örültem, hogy csak segédkeztem neki. Aztán még hírül is kaptam később egyik munka társától, hogy Kijevben öngyilkos lett öt hónapra az esetre...
Keressetek szorgosan és ne higgyetek a History Channel-nek direkt lejárató kampányt csináltak ennek a nemes és múltunkat érintő témának. Meg talán még annyit, hogy kitartónak kell lenni és ha bárki talál valamit, nem szabad egyből az “illetékesekhez” rohanni, mert csak hoaxnak fogják beállítani az egészet és lefoglalják....
Végül : Soha ne kételkedjetek ! A Reptiliánok még mindig köztünk élnek !"
A lényeg az, hogy vannak olyan megmagyarázhatatlan leletek,melyek nem illenek a jelenlegi tankönyvekben foglaltakba, ezért ezt vagy kiiktatják a köztudatból illtve a kutatásokból vagy megpróbálják elterelni róla a figyelmet, azzal az ürüggyel, hogy ez még megmagyarázhatatlan, mivel nem illik a jelenlegi tudományosan uralkodó elméletbe. Nem tárjék nyílvánosságra ezeket a leleteket, ezért alakul ki az a hamis kép, hogy nem támasztják alá leletek a reptíliánokat, holott ez nem így van. Mit gondolsz erről?
Már csak néhányan maradtak a R.E.T.E.K (Reptoid Ellenes Taktikai Elit Különítmény) felkutatja a beépülő reptoidokat.
Üdvözlettel: Extractor Ezredes A Központi Parancsnokságról.
Lehet, hogy a pannon egyetemen docensként okatató Kovács Ernőrőlk van szó [link]
De lehet Dr. Kovács Ernő
Miskolci Egyetem, Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Elektrotechnikai-Elektronikai Tanszékén dolgozó oktatóról van szó és vendégelőadó volt pécsen. Igaz ennek nem néztem utána, annyora sokkolt pozitív értelemben a cikk. Végül is ezért kérdés, hogy megvitassuk, nemigaz !? ;-)
Én is csak néztem, hogy ki ez az állítólagos alak. Nálunk az egyetemen tudtommal nincs dr. Kovács Ernő nevű professzor.
Ebből és abból a sok hülyeségből is látszik, hogy ez egy újabb nagy kamuhír.
De van pár előadásunk, ami helyett nyugodtan bejöhetne ez az állítólagos Kovács Endre és beszélhetne a reptiliánjairól. :DDDD
Még az is érdekesebb lenne mint pl. egy informatika eladás, ahol csak ülünk bent és szenvedünk az unalomtól.
D.W.
Már elnézést, de így fogalmaz egy professzor?
Hitelesség = 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!