Nektek volt/van a környezetetekben energiavámpír?
Figyelt kérdés
Nekem az osztálytársnőm, barátok voltunk egy évig, de szerencsére egy hónapja voltam olyan okos, hogy véget vetettem a kapcsolatunknak. Ma olvastam ezt a kifejezést, és megvilágosodtam hogy ő is az. Nektek mi a tapasztalatotok? Haragban vagy békében váltatok el? Milyen lett utána a kapcsolatotok? Hogyan védtétek ki a támadásait? Mit éreztetek, mikor szakítottatok?2014. okt. 29. 22:16
11/14 anonim válasza:
Az emberek 95%a a másik energiáira ácsingózik.
Csak koordináta rendszer kérdése hogy ki agresszor és ki áldozat.
12/14 anonim válasza:
Ezt teljesen komolyan írom: Én energiavámpír vagyok. Nap végére mindenkit kicsinálok szellemileg, annyit beszélek nekik. Rendsen lefáradnak tőlem. Állítólag a többiek szerint már a kisugárzásom is fárasztó (nem vagyok csunya félre ne érts)
13/14 anonim válasza:
Több energiavámpír ismerősöm is volt. Volt amelyiket alig tudtam lerázni. Az egyiket áfonya becenévvel is ellátták, aminek oka az volt hogy aki beszélt vele búskomorrá, depresszióssá vált.
Fura emberek az ilyenek.
14/14 anonim válasza:
Én is az vagyok, sajnos. Annyira , hogy magam is lefáradok magamtól. Képes vagyok bármely érdekes témát, beszélgetést ellaposítani és rávilágítani értelmetlen voltára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!