Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van a környezetetekben olyan...

Van a környezetetekben olyan kisgyerek aki emlékszik az előző életére? Miket mesél pontosan?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 17:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
15%
Mivel olyan nincs, ezért a folytatást kitalálhatod...
2014. jan. 31. 17:27
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Első! Miből gondolod hogy nincs? Mert te nem emlékszel rá? Az nem jelenti azt, hogy nem éltél már egyszer.
2014. jan. 31. 18:07
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
Van csak nem akar beszélni hát beszélj már te hülyegyerek! beszélj, ha mondom és kapsz tőlem egy nyalókák hát nem beszélsz?OKÉ kedves kérdező teccik tudni? nem akar beszélni ez a büdös kölök.
2014. jan. 31. 18:27
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
A kisfiam mindig az előző életéről beszél, iyleneket mond, hogy gugugu-gágá, meg hogy brr-grrr-mrrr.
2014. jan. 31. 18:36
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

Egy kisgyereknek nagyon élénk a fantáziája. Keveri a valóságot az álmaival, a hallott-látott dolgokkal.

De csak akkor "mesél" az előző életéről, ha az ostoba szülők beszélnek vele erről.

Előző élet nem volt. Ezt csak a buddhista papok találták ki, hogy vigasztalják a páriákat.

2014. jan. 31. 18:38
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

"Van a környezetetekben olyan kisgyerek aki

emlékszik az előző életére? Miket mesél

pontosan?" Neked mindenkit felkell pontoznod, mivel erre a kérdésre akármilyen mesét mondom neked el kell fogadnod azt emiatt én mindenki felpontoztam. De látom, hogy te mindenkit lepontoztál fogalmazd meg jobban a kérdésedet. MESE... [link]

2014. jan. 31. 18:59
 7/18 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező, sajnos nincs ilyen gyerek a környezetemben. Azt viszont megkérdezem (ha nincs ellenedre), hogy miből lehet tudni, ha egy gyerek tényleg a régi életére emlékszik vissza, vagy ha csak kitalál valamit?

Illetve megkérlek, hogy mondj egy olyan indokot, ami bizonyítja az effajta "újjászületést", és persze amit nem lehet megcáfolni tudományos alapon. Hidd el nekem, nem fogsz tudni olyat mondani. Ebből következik, hogy nem tudjuk bizonyítani, hogy van-e reinkarnáció, ebből pedig, hogy fölösleges a kérdésed, mint az összes többi ehhez hasonló kérdés.

2014. jan. 31. 19:46
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

A gyermeki fantázia nagy- ha még is mondana kicsi korban különös dolgokat az csupán átörökített,- ősök emlék turmixának töredéke, mint a képességek vagy a kinézet.

az élet egyszeri és megismételhetetlen itt a Földön és ebben az időzónában. Ha elpusztulna a mostani élet, akkor esetleg újraszülethet az élet és megint csak az ősök turmixára emlékezne.

az élet a lélek által élő, azt viszont a két szülőnek életszikrája adja és együtt növekszik a magzattal majd születést követően amíg növekedik a test.

az ember 5000 éve ismeri az élőknek a lelkét, de annyira agyon misztifikálta, hogy még mindig nem ismerte fel, pedig a gyógyászati gyakorlatban 5000 éve használja!!

2014. febr. 5. 09:00
 9/18 anonim ***** válasza:

sajnálom, n nem tudom linkelni a cikket, amit nemrégiben olvastam (angol nyelven volt). pont erről szólt, h kisgyerekek, akik még épp hogy beszélni tudnak, olyanokat mondanak, amiktől a szülők hátán föláll a szőr. némelyik olyan hangsúllyal és hangon is beszél, amit nem lehetett ellesni a környezetből. én hiszem, h 2-3 éves korig, de egyesek szerint akár iskolás korig is nyitva van nekik egy "ablak" a paranormális jelenségek felé.

az én lányom 2,5 éves, élénk a fantáziája, de eddig semmi olyat nem mondott, amit ne tudtam volna fejben lenyomozni, honnan szedte. 3 év felett valóban nehéz kiszűrni a fantáziaelemeket az ilyen képtelenségekből, de amikor a gyerek úgy szólal meg, mintha frankón megszállták volna, és megdöbbentően senkire és semmire nem emlékeztet a megnyilvánulása, akkor érdemes latba vetni a paranormális lehetőségeket.

2014. febr. 5. 12:49
 10/18 anonim ***** válasza:
Sajnos nincsen, én emlékszem nagyjából csak már felnőtt vagyok. Állítólag az a fixa ideám, hogy előző életemben Viktor Schauberger voltam. Kezeltek már miatta, de akkor is az voltam.
2014. febr. 5. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!