Van a környezetetekben olyan kisgyerek aki emlékszik az előző életére? Miket mesél pontosan?
9/ nem ablak van nyitva egy-egy gyermeknél amikor fura dolgokat mondanak, hanem a kis lelkük nagyon gyors, érzékeny és az nyitott mindenre.
amikor gyermek voltam elég volt megállnom egy idős ember mellett és ugy éreztem mintha szólna hozzám és elköszönne tőlem, mert meghal.
egyszer mosta a vice a házunk gangját, bekött hozzánk is a vödrével vízért - szerettem az öreget és sokat beszélgettünk előtte- Aztán amikor a viz csordogált a vödörbe ugy éreztem elköszön mert meg fog halni nem sokára.
Tele lett a vödör és ő leült a hokedlira pihenni -- de előtte anyám sietve oda tette a horgolását a tű pedig bele ment az öreg fenekébe.
s mivel már volt hasonló esetem villamoson le is kellett szállnunk-- igy nem szóltam arról amit hallottam.
aztán jött az öreg felesége a tűt nem tudták kivenni annyira belement a fenekébe nadrágon keresztül, igy úgy döntöttek közel a mentő oda mennek le segítséget kérni.
Már indultak volna amikor az asszony sopánkodni kezdett "" jej nincs rajtad tiszta alsó öreg! most mi lesz?
Én pedig megszólaltam; nem számít se a gatya, se a tű, anyunak van több is és különben is elköszönt Szécsi bácsi tőlem, mert nem sokára úgy is meghal.
Teljesen kiakadtak, anyám belökdösött a szobába. Később meg kellett ígérnem, hogy ez a mi titkunk, neki elmondhatom de senki másnak. De a kis öreg valóban meghalt két nap múlva.
ez a képességem még megvolt 25 éves koromban is és bizony nem volt könnyű leszoktatni magam erről- mint arról leszoktattam magam, hogy megérezzem a hazugságot, a kétszínűséget, az aljas színezetű gondolatokat.
ennek az volt az ára, hogy a családomon kivül senkit nem engedtem magamhoz közel és senkivel nem barátkoztam életem során ma 72 éves vagyok. Tisztelem az embereket köszönök a szomszédaimnak senkit nem sértek meg, még érdeklődöm is, de senkit közelebb nem engedtem magamhoz.
szóval lehetnek egy gyermeknek rendkívüli képességei amelyek vagy megmaradnak vagy eltűnik ahogy cseperedik és erősödik a test-energiája de a lélek energiája elmarad.
16/ ha valaki testen kívüli állapotot átéli, az semmiféle előző életet nem él át. egyedül önmaga létezését, a fantasztikus Tér és annak átszáguldását élvezi, ugyanakkor a valóságot látja, érzékeli, mint valami színes áthatolható illúziót. De semmiféle előző élet nem létezik, se mennyország se pokol se angyalok.
Anyag van és energiák,- a testünk és a lélek-energiánk amely elhagyni képes a testet a halál után is,- a Földünk van és annak isteni energiái.
Előző élet emléke? -- genetikai képek és érzések amit az ősök örökítettek át ismételten egy gyermek fogantatásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!