Kisgyerek koromban megálmodtam, ki lesz a párom felnőttként?
3 évesen álmodtam egy szőke kék szemű kisfiúval. Sétáltam egy erdős részen/parkban, és szembe jött velem.
Kezet fogtunk, és megmondta a nevét.
Évekig ezt a kisfiút kerestem (név és külső alapján), de nem találtam meg. Már kicsiként meggyőződésem volt, hogy ha felnövök, ő lesz a párom.
Kb féléve egy nemzetközi közösségi oldalon ismertem meg a jelenlegi párom.
Ugyanúgy hívják, mint a kisfiút az álmomból. Eleinte nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Többek közt azért se, mert a párom barna hajú kék szemű.
Akkor kezdett el izgatni a dolog, amikor bevallotta, hogy kicsiként szőke volt.
A városukban lévő park hasonlít az álmomban látotthoz.
Lehetséges, vagy csak bemesélem?
És akkor mi van, ha volt már ez a kérdés?????Gondolom a kérdező várna még más válaszokat is rá.Csodálom egyesek temérdek feles szabadidejét, hogy képesek százéves kérdéseket előrángatni "mert már volt"!Jó, akkor volt, nem kell újra elolvasni, akinek nem tetszik.
Nagyon fel tudnak húzni az ilyenek, hogy még képes ide belinkelni!
Annyiszor írja ki, ahányszor akarja.
Persze más, ha valami troll kérdést ír ki egy debilidióta naponta 10-szer egymás után, de ez nem ilyen.Én speciel még nem találkoztam ezzel a kérdéssel.
Nos, akkor a kérdéshez:Különös, de nem lehetetlen nekem
is volt hasonló élményem.A párodat még nem kérdezeted róla, voltak-e hasonló megérzései, álmai veled kapcsolatban?Mikor találkoztatok először, nem érezte úgy, hogy már ezer éve ismer?Stb.
Lehet esetleg előző életbeli dolog, ha hihetünk a reinkarnációban talán már ez előtti életetekben is közel álltatok egymáshoz.Lehet viszont, hogy csak megérezted ,megsejtetted a jövőt.
Állítólag, mielőtt megszületik az ember, megtervezheti jövendő életét, de aztán az információ elfelejtődik,, mire
világra jön...Lehet, hogy nálad ebből valami mégis megmaradt.
A bemesélésben nem hiszek, hiszen konkrét nevet, helyszínt, embert nem lehet bemesélni.
Igen, egyszer már kérdeztem, de érdekeltek még vélemények.
Köszönöm, kedves utolsó, hogy kiálltál mellettem. :)
Különös "kapcsolat" van közöttünk a párommal. Fél évvel a megismerkedésünk előtt kezdett velem álmodni, olyan szituációkat, amik később bekövetkeztek.
Utólag mesélte, hogy azt álmodta, hogy egy ismeretlen szobában ül egy szőke lánnyal az ágy szélén, és kicserélik az üdítősüvegeket.
Tisztán emlékezett a külsőmre, de nem tudta, ki vagyok.
(Más országból származunk, neten ismerkedtünk meg)
Ez normalis Isten elkuld egyket fontosat az almodba
Ez velem is megtortenik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!