Megvalósult az amit évekkel ezelőtt megálmodtam. Hogy a fenébe lehet ez?
Együtt éltünk a párommal(7évig). Már az első évek óta a vele kapcsolatos álmaim arról szóltak,hogy elmegy/elhagy. Neki is mondtam,tudott róla.Szinte már viccelődtünk rajta.
Volt még egy másik álmom is:kiürül az egyik szoba(bútor megy).S volt egy harmadik álmom: tartja a kezében a gyerekünket... Tavaly a párom elhagyott,(csak lestem). Rá fél évre kiürült a szoba, ahogy megálmodtam. És a gyerek?
2. nagyon közel jársz az igazsághoz. Talán tényleg így volt ahogy írtad. Egyszerűen rémisztő, hogy évek teltek el úgy, hogy minden ott volt a tudatomban, és mégsem volt egy ember sem aki fölnyitotta volna a szememet. Legfőképp pont az az ember aki a legközelebb állt hozzám: a párom.
Álmaiban az elhagyás, a szoba kiürülése és a gyerekünk születése időben egymás után következtek ebbben a sorrendben. A szoba kiürülés és a gyerek szinte már csak tavaly jöttek elő. A gyereket tartó anya nem túl boldog arcot vág. Lehet,hogy ez lesz valamikor a későbbiekben a folytatás? Mert álmaimban a sorrend ez volt.(elhagy,szoba kiürül,gyerek)
Nem lehetetlen egy visszatérés? A 3-ból 2 bekövetkezett.
Lehet, hogy évekkel ezelőtt megálmodott álmainkat most írjuk !!!
Szerintem a félelmeidet mutatták ki az álmok.
És végül be is következett.
Nekem is voltak olyan álmaim, amikről utólag kiderült, h azoktól a dolgoktól féltem, és sajnos be is következtek.
A vonzás törvényét én kicsit túlzónak találom, de félelem terén azt tapasztalom, h nagyon is igazak, az ott állítottak.
És ugye sokszor, azért is mutatkozik ki az álmainkba, mert elfojtjuk őket! :(
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!