Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehetséges, hogy tényleg...

Lehetséges, hogy tényleg megálmodtam? Vagy csak megérzés volt?

Figyelt kérdés

Van nálunk most 1 kiscica,és azt álmodtam egyik éjszaka,hogy anyukám egy másik cicát simogat az ölében,ami vörös .Pont aznap,amikor ezt álmodtam,a testvérem beszélt 1 ismerősével,hogy nem kell-e nekünk kiscica,és anya mondta,hogy döntsük el.Úgy döntöttünk,hogy kell,és Testvéremnek küldtek a cicáról képet.A cica vörös.....

Tényleg lehetséges,hogy megálmodtam előre,hogy jönni fog a cica?

Ha igen,akkor számíthatok több ilyen dologra is,pl: még több álom,stb.?

Válaszaitokat előre köszönöm! :)

2013. júl. 5. 09:01
 1/4 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki mindig megálmodja, hogy ki lesz az új barátja. :-) Én pedig azt szoktam mindig előre megálmodni, hogy milyen fontos helyszíneken fogok járni egy-két éven belül. Nagyon furcsa. De szerintem jó, mert nem ér semmi váratlan végül. :-)
2013. júl. 5. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, szoktak lenni az álmokban apró kis részletek, a következő napból, de legtöbbször nincs nagy jelentősége, csak meglepő.

Nekem ezek úgy szoktak jönni, hogy segítségemre van, hogy az álmomból már ismerem a reakciómat, nem ér váratlanul a helyzet. A legdurvább az volt, amikor azt álmodtam, hogy találkoztam egy afrikai fehér férfival, az arcát is láttam, és ébredés után egy órával valóban megszólított az a marokkói srác az utcán. :) Ha előtte nem álmodok róla, szóba sem álltam volna vele, bár így sem volt számomra jelentőssége. Lehet, hogy neki volt fontos valamiért, az a pár mondat, amit váltottunk.

2013. júl. 5. 10:46
 3/4 anonim válasza:
Nem meglepő,hiszen az álmaink(nem mindegyik)a jövönk egy egy darabját vetitik elénk. Van hogy burkoltan mutatja a jövöt,sőt mikor felébredsz azt mondod,hogy katyvaszt álmodtál,de mikor megtörténik veled az,ami álmodban burkolva megjelent akkor jössz csak rá,hogy bizony ezt megálmodtad :)
2013. júl. 5. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
És akkor is megálmodtam a jövőmet,amikor hirtelen egyik nap deja vu-m van? Az is azért lehet?
2013. júl. 6. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!