Volt egy álmom, nem tudom mit jelent, de nagyon félek, segítenének?
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg annyi,hogy 3 ilyen jós vagy látnok hozzám ért és nagyon lesápadtak meg ilyenek és megérezték,hogy valami nagy gond fog történni velem.Nagyon meg voltam ijedve,és kérdeztem mit láttak,de egyikőjük sem akart válaszolni.2013. márc. 23. 19:37
1/6 anonim válasza:
Nem tudom,én közelebb húzok ahhoz,hogy ne higyjek a jósoknak,minthogy higyjek!Van egy hasonló storym ismerősömmel kapcsolatban!Ő nem volt jósnál,csak közelébe volt egy olyan ember,megijedt,mondta,hogy van valaki/valami mögötte,nagyon ki kelt a jósnő magából,el is szaladt
2/6 anonim válasza:
Na és ez az ismim azt mondta,érzi,hogy mindig van valaki a háta mögött,mindig!Felvetette,hogy lehet,hogy az őrangyalad,dehát attól mért ijedt volna meg a jósnő
3/6 anonim válasza:
És az első jós után a többinek mondtad,hogy mit mondott az előző?Mert akkor lehet,hogy direkt mondták ők is azt
4/6 anonim válasza:
Bocsi,most esett le,hogy álmodtad!Akkor nincs okod a parára
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, majd jobban leszel, meg ilyenek.
6/6 A kérdező kommentje:
Lol! :D
Élőbe nem hinnék el ilyesmit.Volt egyszer egy olyan sztorim,hogy odajött egy asszony és kéregetett.Erre mondom neki,hogy huzzon innen és elkezdi:"hogy a tifuszt kapnád el"...hát még azóta is élek. :D
2013. márc. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!