Nektek volt/van a környezetetekben energiavámpír?
Figyelt kérdés
Nekem az osztálytársnőm, barátok voltunk egy évig, de szerencsére egy hónapja voltam olyan okos, hogy véget vetettem a kapcsolatunknak. Ma olvastam ezt a kifejezést, és megvilágosodtam hogy ő is az. Nektek mi a tapasztalatotok? Haragban vagy békében váltatok el? Milyen lett utána a kapcsolatotok? Hogyan védtétek ki a támadásait? Mit éreztetek, mikor szakítottatok?2014. okt. 29. 22:16
2/14 A kérdező kommentje:
Hú, szerencsés vagy! :)
2014. okt. 29. 22:33
3/14 anonim válasza:
Most is itt vannak és figyelnek:'(
4/14 anonim válasza:
Én nem akartam ezt tenni, komolyan nem akartam...:'(
5/14 anonim válasza:
El kell menned azonnal, menj, szaladj! Kérlek, fuss!
6/14 A kérdező kommentje:
Ez egy komoly kérdés volt. -.-
2014. okt. 29. 22:42
7/14 anonim válasza:
Ott vannak a tükörben, vér van, halál, eljönnek, szaladj!
8/14 anonim válasza:
Az illető komolyan kérdezte szerintem :)
Energiavámpírok vannak sajnos , lehet rokon , barát , munkatárs stb.
Nekem is van egy ismerősöm, sokszor magamat nyírnám ki helyette.
9/14 Ozmium42 válasza:
Lopják az áramot? Sajnos előfordul. A szolgáltatót kell értesíteni, illetve a rendőrséget.
10/14 anonim válasza:
Az én környezetemben volt energiavámpír.
Elég sokba került energiaszopsának megszüntetése.
.
Fuvarozó ismerősömmel elmentünk az üzletbe, ott vettem egy új hűtőgépet, a régi kidobása után megszünt energiavámpírkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!