Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha energiavámpír...

Mit tegyek, ha energiavámpír vagyok?

Figyelt kérdés
Az egyik egykori barátnőm nagyon ezos. Egyszer azt mondta, hogy már tudja kik az energiavámpírjai és azóta nem is találkoztam vele. Beteg voltam akkoriban, nem volt komoly, csak elhúzódó és ijesztő. Lehet ezért? Egy csomó cikkben leírják hogy kik az energiavámpírok, de nem találok olyat amiben benne lenne hogy mit csináljak ha én vagyok az és hogyan ne legyek az. Tudtok ajánlani valami cikket? Valakinek van esetleg valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
2013. máj. 30. 23:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Nyúlj a konnektorba, szerintem rögtön energiavámpír leszel!
2013. máj. 30. 23:33
 2/13 anonim válasza:
36%
térj észhez.
2013. máj. 30. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Kb azt jelenti, hogy te rendkívül idegesítő vagy. Elszívod az életkedvét mikor veled beszél. Tessék google a barátod. [link]
2013. máj. 30. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom neked,hogy ez annyira nem is ezoterika.Mert szerintem alapjában véve léteznek olyan emberek ténylegesen,akik lehúzzák a másik embert.Én is ismerek,nem is keveset.Az alapvető probléma az energiavámpíroknál az,hogy akkor is elmondja a maga baját,amikor látja,hogy engem nem érdekel,meg csak az ő saját életéről beszél,magával példálózik állandóan(még ha rossz példákkal jön is),meg állandóan érzelmileg zsarolni próbál,meg egyszerűen úgy érzem,hogy elálmosodok tőle.

Azt mondom,hogy:

1.Meg kell tanulnod önállóan megoldani a problémáidat,még a lelkieket is!Megemlítheted a barátaidnak,hogy mi a problémád,de röviden és tömören!Ha állandóan ugyanarról beszélsz,az dögunalmas.

2.Meg kell tanulnod azt is,hogy hogyan legyél egy kicsit szórakoztatóbb!Nem muszáj mindenáron viccesnek lenni,mert ha azon agyalsz,hogy hogyan legyél vicces,akkor már csak azért sem leszel az!

3.Lazulj el!Gondolj jó dolgokra!

4.Mozogj egy kicsivel többet!!

2013. máj. 30. 23:37
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Megsúgom, hogy Szepes Mária óta minden nőt megetetnek ezzel a félhülyeséggel az ezotériában!

Annak, hogy valaki elveszti az energiáit mások közelében, nem csak az lehet az oka, hogy elszívták tőle. De az biztos hogy a nő nem tudja kezelni rendesen az energiáit mert aki tudja az minél többet ad annál több marad.

Tehát a nőket megetetik ezzel a baromsággal és a saját hülyeségük miatt vámpírozzák a többieket.

Gratulálok azoknak akik ezt kitalálták!

2013. máj. 31. 00:12
 6/13 anonim ***** válasza:
33%

folyt.

Ha nem érzed magad elég energikusnak kezdj el Reikivel foglalkozni. Vagy priviben érdeklődhetsz más technikák irányában.

2013. máj. 31. 00:13
 7/13 mahonia válasza:
100%

igazából ha valaki elég tudatos akkor annak nem tudod elszívni az energiáját. műkörmös vagyok és van olyan vendégem aki nagyon súlyos eset, de már megtanultam rajta kezelni az ilyen szitukat. egyszerűen azt gondolom h aki velem szemben ül az beteg,,, ha bemész egy diliházba és ott beszólnak neked arra sem ugrasz, mert tudod h nem százas az illető..

ami meg téged illet, próbáld magad mindig jól érezni (ez nem közhely)az önfejlesztő könyvek nagyon sokat segítenek és egyes terápiák is.

2013. máj. 31. 06:25
 8/13 anonim ***** válasza:

A jelenség, amiről szó van, létezik és egyszerű. Az "energiavámpír" elnevezés és az ezo-bullshit, amit tálalnak hozzá, az hülyeség.

Nagyon egyszerű a módszer arra, hogy ne legyél lehúzó ember:

1. Ne panaszkodj! Nézz körül, mindenki panaszkodik, ez a magyarokra különösen jellemző. Azon megy folyamatosan a versengés, hogy kinek nagyobbak a problémái. A panaszkodástól mindenkinek csak rosszabb lesz, úgyhogy figyelj oda, és ha panaszkodnál, inkább ne mondj semmit, vagy mondj valami jót helyette.

2. Ne viselkedj pesszimistaként. Ha mindig rosszra számítasz, és ezt másokkal is tudatod/érezteted, az elveszi az ember életkedvét is.

3. Egy kis pozitív hozzáállás. Mondhatnék közhelyeket, hogy minden éremnek két oldala van, bla bla, de a lényeg, hogy sokkal jobb, ha a jóra koncentrálsz és nem a rosszra.

Ha nem vagy panaszkodós, nem vagy pesszimista és nem vagy negatív, akkor az ezós barátnőd valószínűleg ostoba.

2013. máj. 31. 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Az előző tanácsokhoz annyit tennék hozzá, hogy próbálj odafigyelni másokra, mert ha figyelsz, látszik rajtuk, mikor kezd elegük lenni egy témából, vagy mikor szeretnének inkább egyedül lenni. Légy kicsit empatikusabb. :)
2013. máj. 31. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy az vagy.

A tipikus energiavámpírok,nem szoktak önkritikával rendelkezni és abból,amit te leírtál igenis figyelsz a környezetedre.

Egyébként betegséget pont az energiavámpírok okoznak,ha te voltál beteg és elhúzódott,akkor inkább a te energiádat szívta el valaki.

2013. máj. 31. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!