Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Energiavámpír vagyok?

Energiavámpír vagyok?

Figyelt kérdés
Többen mondták már, hogy 'ne fárassz már', 'teljesen kimerítettél' stb. energiavámpír lennék?
2013. aug. 20. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen
2013. aug. 20. 13:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Lenne szíves valaki kifejteni, hogy milyen tulajdonságaik vannak?
2013. aug. 20. 13:36
 3/11 fünof válasza:
75%
az energia vámpírok akár akarattal akár akarat nélkül kifejezetten fárasztó természetük van és ők ebből úgymond megerősödnek több energiájuk lesz. hajlamosak egy háztartásban akár az elektronikai eszközök energiáját is befolyásolni, ezért gyengébben működnek, vagy magasabb lesz a villanyszámla, akár komolyabb esetekben tönkre is mehetnek az adott dolgok de ez elég ritka. mivel az energia vámpír tulajdonságú embereken az átlagosnál több energia halad át életük során, akár 4-5 évvel rövidebb ideig élhetnek mint a normális emberek. az energia vámpíroknak elektromos tulajdonságuk is van, magasabb elektromosság szintje van ezért például a villám is könnyebben belecsaphat egy ilyen emberbe. vigyázni kell én mondom!
2013. aug. 20. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

nagyábból

2013. aug. 20. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen ismerősöm, egyszerűen kerüld el és ne reagálj SEMMIRE, amit csinál, bármennyire nehéz (már ha nehéz).

Veszélyesek és irritálóak, nem éri meg velük foglalkozni.

Tényleg vannak ilyen emberek, ez nem vicc...

2013. aug. 20. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezek gyakorlatilag ráakaszkodnak a másikra, bármennyire próbálják titkolni... amúgy is ha egy ilyennek megmutatnád ezt a cikket, vagy erről akarnál vele beszélni, rögtön észrevenné magát és fikázná az egészet és még téged állítana be hülyének.

Szóval csak jó magasról, a fejére. Se. :)

2013. aug. 20. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ezek rám is igazak. Ezek szerint én is energiavámpír vagyok?
2013. aug. 20. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:
az vagy. ezzel a kérdéssel már le is fárasztottál
2013. aug. 21. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:

#3: remélem, senki nem hiszi el ezt a baromságot.

Nincs olyan, hogy energiavámpír, ez csak egy buta, kitalált fogalom.

Igen, vannak olyan emberek, akik negatívak, lehúzóak, pesszimisták, fárasztóak, idegesítőek, de attól még nem lesz magasabb a villanyszámlájuk és nem halnak meg öt évvel előbb, nem lesznek energiavámpírok. Ezek csak egyszerű viselkedésformák, tök felesleges ebbe is misztikumot beleerőszakolni.

Szóval, kérdező, ne aggódj, nem vagy energiavámpír, de jobban tennéd, ha megpróbálnál kicsit pozitívabb hozzáállást kialakítani, kevesebbet panaszkodni és úgy általában kevesebbet fárasztani embertársaidat.

Ignoramus

2013. aug. 21. 10:59
 10/11 anonim válasza:
Nem tudom, de csak addig örülj, amíg mondják ezeket.
2013. szept. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!