Szerintetek ha valakit TÉNYLEG elrabolnának a földönkívüliek, vagy esetleg kapcsolatba kerülne velük az mit tenne utána?
Figyelt kérdés
Nem a gyakorikérdéseken lakó trollokra és sztorikra, tudatmódosító szerek hatása alatt álló pubertánsokra, csillogó-villogó vámpírokra gondolok, hanem olyan emberekre akikkel tényleg megtörtént valami szokatlan, és azt bizonyítani is tudják. Az én véleményem az, hogy semmiképp nemtárnák azt a nyilvánosság elé, túlságosan félnének. (és főleg nem közösségi oldalakra írogatnák.)2014. jún. 17. 18:04
31/35 anonim válasza:
" Azokat nyomja el, azoknak a hitelét rontja, akikkel valóban megtörtént. Nagyon kevesen élik meg, megrázkódtatás nélkül."
Valóban. Persze. Hogyne.
Fáj, hogy vannak olyan buta emberek akik ebben tényleg hisznek. :-(
32/35 anonim válasza:
Azért még nem buta valaki, mert másban hisz mint te. Épp ezaz, hogy van annyira előre haladott gondolkodású (ellentétben itt sokakkal), hogy úgy gondolja van a földön kívül élet. Gondolj már bele..A világegyetem gyakorlatilag végtelen. "Nagyképűség lenne azt hinni, hogy egyedül vagyunk" és csak itt alakult ki "értelmes" élet. Az értelmes azért van zárójelben, mert én nem hívnék egy önpusztító, primitív társadalmat értelmesnek, akik a Mars felületét jobban ismerik, mint amivel gondolkoznak..az agyukat, valamint egymást ölik, túlnépesednek, etc.. És ugyebár emiatt a primitívség miatt nem tudunk még róluk. Megmutatnák magukat..másnap összedőlne a gazdaság, harmadnapra meg az egész társadalom és kezdhetnénk a középkortól az egészet...Na ennyit az ömlengésről, megértem ha valaki máshogy gondolja. God saves us
33/35 anonim válasza:
*miért. Helyesírási hibákért elnézést, nem azért van, mert nem tudok helyesen írni.
34/35 anonim válasza:
Két napja mesélte el nekem egy családtag hogy mit látott február hónap egyik estéjén. A leányzó fiújával együtt tartott hazafelé, kietlen útszakaszon haladtak egy nagy kanyar előtt a fiú épp vmit kérdezett a lánytól akitől nem jött válasz ránézett és a lány döbbent ,ijedt arcát pillantotta meg ,aki sokkolva figyelte az következő kanyar utáni szántóföld felett lebegő repülő csészealjat. így az UFO pont előttük lebegett egy helyben. Amint a következő kanyart félelemtől átitatva bevették az UFO szépen mellettük haladt ugyanabban a tempóban tőlük hozzávetőleg 8-10 méterre. A lány elővette telefonját hogy fotót készítsen a tárgyról de a telefon érthetetlen módon kikapcsolt holott még közel 15%-on állt a töltő kapacitása.Az Ufo követte őket a soron következő városig. A lány iszonyatosan félt, egyikük sem merte kimondani hogy mit is látnak ,de persze egyértelmű volt. Amint a városba értek az UFO egyszer csak eltűnt, persze keresték tekintetükkel hogy hova tűnt de nem volt sehol. Megkönnyebbültek,hogy ennyi volt. A telefont mégsem sikerült újra bekapcsolni... Mihelyst kiértek a városból az Ufo rémületükre megint mellettük termett. A fiú meg akart állni, de a lány annyira félt ,hogy a sírás folytogatta ,hogy végül csak hajtottak tovább. Végül az idegen tárgy nem sokáig rémisztgette őket ,eltűnt mellőlük aztán még messzebb láttak fényeket felvillanni. Hazaérve sápadtan,sokkolva az esettől elmesélte a lány édesanyjának a történteket de sajnos nem vette őket komolyan a fiú is legyintett hogy hagyja.. Nekem és páromnak is csak nehezen mondták el az esetet, a lány egyáltalán nem akarta elmondani mert még most is élénken él benne az eset na és félt hogy gúnyolódni fogunk de végül elmondták. Ők inkább nem beszélnek UFO-s élményükről mert nem akarnak gúny tárgyává válni. Szomorú hogy az embereknek milyen csőlátásuk van mint ahogy már előttem írták. Szánalmas hogy azt hiszik egyedül vagyunk ebben a felfoghatatlnul nagy univerzumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!