Szerintetek ha valakit TÉNYLEG elrabolnának a földönkívüliek, vagy esetleg kapcsolatba kerülne velük az mit tenne utána?
Kicsit rendhagyó leszek. Én annyira érintett vagyok a témában, hogy életem folyamán - közel hatvan év - többször eltérítettek, elraboltak, ha így tetszik. Nem akarok semmit bizonyítani, bizonygatni, meg főleg nem! Mint említették, szkeptikusnak az sem bizonyíték, ha eltérítik. Már benne vagyok abban a korban, hogy nem érdekel, ha kinevetnek, kigúnyolnak, ahhoz meg hozzászoktam, hogy nem értenek.
Nem tudok úgy hozzászólni, mint az általad említett "átlag ember", mert nem közéjük tartozom. El sem tudom képzelni, mit szólnék hozzá, ha nem így lenne. Talán meghallgatnám és elgondolkodnék rajta, keresném rá az általam elképzelt racionális magyarázatot. Ahogy már említették, keresem azokat az embereket, csoportokat, akikkel hasonló történt.
Kicsit morbidnak tűnhet, de meg szoktam említeni a Santa Maria legénységét, ugyanis: Nehogy azt higgye valaki, hogy nekik azonnal elhitt mindenki mindent! Lehet csapongani: Mi lett volna, ha Kolumbusztól valaki annak idején megkérdezi, "Mit tenne egy átlagember helyzetében?". Nem biztos, hogy tudott volna válaszolni! Az idő őt igazolta, de ezzel akkor ő ott semmire sem ment!
Azok, akiknek csak az a racionalitás, amit a csőben látnak, egyáltalán nem érdekel a véleménye, csupán legyinteni tudok rá! Nem riadnak vissza semmilyen agresszív gúnytól, "trollkodástól", nehogy kibillenjenek a saját világukból, mert ha egyszer a cső mellé néznek, belegabalyodnak a világba!
Ha valóban érdekel, ha valóban lehetségesnek tartod, nem így teszed fel a kérdést! Igen vannak akiket valóban eltérítettek, de ez benned fel sem merült. Lehet ugyan egy másik alternatíva is, lehetsz bizonytalan a történtekben, az érzéseidben és így keresel csoportot, társat, "sorstársat".
Nem először fecsérelek el ennyi energiát szkepticizmussal szemben, de remélem olyanok is olvassák, akik tágabb értelemben is meg akarják ismerni a világot, és nem riadnak vissza attól, hohy olyan dolgokról fognak hallani, olvasni, amit eddig még nem tapasztaltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!