Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ha valakit TÉNYLEG...

Szerintetek ha valakit TÉNYLEG elrabolnának a földönkívüliek, vagy esetleg kapcsolatba kerülne velük az mit tenne utána?

Figyelt kérdés
Nem a gyakorikérdéseken lakó trollokra és sztorikra, tudatmódosító szerek hatása alatt álló pubertánsokra, csillogó-villogó vámpírokra gondolok, hanem olyan emberekre akikkel tényleg megtörtént valami szokatlan, és azt bizonyítani is tudják. Az én véleményem az, hogy semmiképp nemtárnák azt a nyilvánosság elé, túlságosan félnének. (és főleg nem közösségi oldalakra írogatnák.)
2014. jún. 17. 18:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem értetted meg a válaszokat! Elemezd őket! A "flamelés" kifejezést nem ismerem! Van a válaszok között néhány, amelyikben nem "átlag ember" válaszolt, hanem olyan, akit "elraboltak, eltérítettek az idegenek". Ha te ezt nem látod, nem érted, mit vársz azoktól, akit nem térítettek el, nem raboltak el? Tulajdonképpen őket kérdezed? A szkeptikusok akkor sem fognak hinni, ha elrabolják őket...
2014. jún. 17. 18:57
 12/35 anonim ***** válasza:
#8 Mégis mit kezdene egy ilyen ember? ugyanúgy élné tovább az életét vagy mindenhol közzé tenné, hogy haszonhoz jusson vagy,ahogy az elõbb is mondtam hasonló emberekkel kibeszélné a történteket egy tapasztalattal gazdagabb lenne .
2014. jún. 17. 18:58
 13/35 A kérdező kommentje:
De, teljesen értem a válaszaidat, a flamelés ki is meríti őket. Nem az volt a kérésem, hogy az igazad bizonygasd, hanem ha képes vagy gondolkodni úgy, mint egyén, nem pedig úgy mint az itteni közösség védelmezője, akkor írd le a véleményed, hogy hasonló helyzetben mint amit a leírásban megfogalmaztam, mit tennél, kihez fordulnál segítségért, stb. De ha nemvagy képes egyénként gondolkodni, akkor felesleges, de 4 embernek már sikerült választ adnia. :D
2014. jún. 17. 19:01
 14/35 anonim ***** válasza:
azért az idegenek nem olyan ostobák, hogy nyomot hagynak maguk után és azt is jól tudják, hogy aki elrablásról beszél azt amúgyis bolondnak fogják nézni igazán csak az érintettek veszthetnek ezen.
2014. jún. 17. 19:04
 15/35 A kérdező kommentje:
Nah érted, ilyesmire gondoltam hogy pl akkor Te leírod hogy te semmit nemtudnál tenni, teljesen kétségbeesnél.
2014. jún. 17. 19:05
 16/35 anonim ***** válasza:
én nem esnék kétségbe a hozzám hasonlókat keresném, akivel kitárgyalhatnám a velem történteket nem akarnék média sztár lenni .
2014. jún. 17. 19:09
 17/35 A kérdező kommentje:
Köszi, hát ilyesfajta válaszokra gondoltam, mikor a kérdést kiírtam. Gondoltam egy kis ,,játékos" dolog más helyébe képzelni magunkat, akár létezik ilyen személy - akár nem.
2014. jún. 17. 19:14
 18/35 anonim ***** válasza:
Tudod vannak olyan emberek, akik valóban a ismereteiket akarják megosztani, mint 404 ő valóban tartja velük a kapcsolatot,de nézd csak meg mit írnak róla a gyiken a hozzá hasonló ember azért nem akar kitálalni, mert gúnyolodásnak lesz kitéve én most hiába mondanám, hogy érintet vagyok a témában valószínûleg kinevetnél inkább olyan embereket keresünk a neten vagy akárhol, akivel hasonló történt, mert ezt muszáj kibeszélni anélkül, hogy kinevetnék az embert.
2014. jún. 17. 19:19
 19/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az itteni szabadság miatt (ami persze tök jó) úgyérzi mindenki, hogy a másik kérdésébe kell ,,bele hittérítenie". Próbáltam egy normális kérdést összehozni, de akaratlanul is benne van az, hogy én magam teljesen hiteltelennek tartom azokat az írásokat, amik egy 4 elemis helyesírási hibáit tartalmazzák és űrlényekről szólnak.
2014. jún. 17. 19:36
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit rendhagyó leszek. Én annyira érintett vagyok a témában, hogy életem folyamán - közel hatvan év - többször eltérítettek, elraboltak, ha így tetszik. Nem akarok semmit bizonyítani, bizonygatni, meg főleg nem! Mint említették, szkeptikusnak az sem bizonyíték, ha eltérítik. Már benne vagyok abban a korban, hogy nem érdekel, ha kinevetnek, kigúnyolnak, ahhoz meg hozzászoktam, hogy nem értenek.

Nem tudok úgy hozzászólni, mint az általad említett "átlag ember", mert nem közéjük tartozom. El sem tudom képzelni, mit szólnék hozzá, ha nem így lenne. Talán meghallgatnám és elgondolkodnék rajta, keresném rá az általam elképzelt racionális magyarázatot. Ahogy már említették, keresem azokat az embereket, csoportokat, akikkel hasonló történt.

Kicsit morbidnak tűnhet, de meg szoktam említeni a Santa Maria legénységét, ugyanis: Nehogy azt higgye valaki, hogy nekik azonnal elhitt mindenki mindent! Lehet csapongani: Mi lett volna, ha Kolumbusztól valaki annak idején megkérdezi, "Mit tenne egy átlagember helyzetében?". Nem biztos, hogy tudott volna válaszolni! Az idő őt igazolta, de ezzel akkor ő ott semmire sem ment!

Azok, akiknek csak az a racionalitás, amit a csőben látnak, egyáltalán nem érdekel a véleménye, csupán legyinteni tudok rá! Nem riadnak vissza semmilyen agresszív gúnytól, "trollkodástól", nehogy kibillenjenek a saját világukból, mert ha egyszer a cső mellé néznek, belegabalyodnak a világba!

Ha valóban érdekel, ha valóban lehetségesnek tartod, nem így teszed fel a kérdést! Igen vannak akiket valóban eltérítettek, de ez benned fel sem merült. Lehet ugyan egy másik alternatíva is, lehetsz bizonytalan a történtekben, az érzéseidben és így keresel csoportot, társat, "sorstársat".

Nem először fecsérelek el ennyi energiát szkepticizmussal szemben, de remélem olyanok is olvassák, akik tágabb értelemben is meg akarják ismerni a világot, és nem riadnak vissza attól, hohy olyan dolgokról fognak hallani, olvasni, amit eddig még nem tapasztaltak!

2014. jún. 17. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!