Szerintetek ha valakit TÉNYLEG elrabolnának a földönkívüliek, vagy esetleg kapcsolatba kerülne velük az mit tenne utána?
Ha van bizonyíték, akkor a médiához, rendőrséghez, stb fordulnék.
Ha nincs bizonyíték, akkor úgyis a diliházba küldenének, ha világgá kürtölném. (Én is oda csuknám azt, aki ilyet mond.)
Keresnék hasonló embereket akikkel ugyanez megtörtént.
A médiába nem mondanám el, mert úgyis csak kinevetnének.
Felkeresnék pszichológust is ha futja rá a pénzem, hipnózisnak is alávetném magam, hátha többminden derül ki.
Írtál egy kulcsmondatot is kérdező: " tényleg megtörtént valami szokatlan, és azt bizonyítani is tudják"
Ezt szerintem egyetlen egy eltérített személy sem tudná bizonyítani, mivel gondolom a drága elrablóim nem ajándékoznának nekem semmit sem. Ellopni sem tudnék semmit titokban. Így csak az élmény marad meg.
Miért szerinted hogy lehetne ezt mindenképpen bizonyítani?
Én az általam szerkesztett weboldalon - abszolút nincs jelentősége melyik ez az oldal - is találkozok ezer, meg ezer kamu sztorival, melyeknek kilencvenöt-százalékát meg sem szabad jelentetni, mert messziről látszik, hogy kamu! Sok-sok ezer cikket elolvastam ezzel kapcsolatban. Olyat is, amit hitelesnek tartok, olyat is, amiben a kérdéseket sem hiszem el.
Nem csak jót derülök rajtuk, hanem kicsit el is szomorít! Azokat nyomja el, azoknak a hitelét rontja, akikkel valóban megtörtént. Nagyon kevesen élik meg, megrázkódtatás nélkül. Ilyenkor azért dobnak oda mellé több-száz bugyuta kamut is, hogy belekeveredjen közéjük, így az egész nevetségessé válik!
Szét lehet válogatni, de a többség nem fogja elhinni egyiket sem. Mexikó légvédelme annak idején órákat közölt róla, Kanada hivatalosan bejelentette, ki a fene foglalkozik vele, amikor "Józsi" bedob egy cikket a "érmelléki kuglóf-faló hóemberről"?! "Józsi" lerendezte az egészet, mindenki röhög mindegyiken.
Akkor mi a bizonyíték? Mi az amit elfogad az "átlagember"???
Nincsenek földön kívüliek, ezért soha nem is raboltak el senkit.
Olyan emberek viszont vannak akiknek az átlagnál nagyobb a fantáziájuk és kitaláltak vagy álmodtak soha meg nem történt dolgokat. Ezt hívják mesének.
De valóságban soha senkit nem raboltak el ufók, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!