Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ha valakit TÉNYLEG...

Szerintetek ha valakit TÉNYLEG elrabolnának a földönkívüliek, vagy esetleg kapcsolatba kerülne velük az mit tenne utána?

Figyelt kérdés
Nem a gyakorikérdéseken lakó trollokra és sztorikra, tudatmódosító szerek hatása alatt álló pubertánsokra, csillogó-villogó vámpírokra gondolok, hanem olyan emberekre akikkel tényleg megtörtént valami szokatlan, és azt bizonyítani is tudják. Az én véleményem az, hogy semmiképp nemtárnák azt a nyilvánosság elé, túlságosan félnének. (és főleg nem közösségi oldalakra írogatnák.)
2014. jún. 17. 18:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ha van bizonyíték, akkor a médiához, rendőrséghez, stb fordulnék.

Ha nincs bizonyíték, akkor úgyis a diliházba küldenének, ha világgá kürtölném. (Én is oda csuknám azt, aki ilyet mond.)

2014. jún. 17. 19:45
 22/35 anonim ***** válasza:

Keresnék hasonló embereket akikkel ugyanez megtörtént.

A médiába nem mondanám el, mert úgyis csak kinevetnének.

Felkeresnék pszichológust is ha futja rá a pénzem, hipnózisnak is alávetném magam, hátha többminden derül ki.

Írtál egy kulcsmondatot is kérdező: " tényleg megtörtént valami szokatlan, és azt bizonyítani is tudják"

Ezt szerintem egyetlen egy eltérített személy sem tudná bizonyítani, mivel gondolom a drága elrablóim nem ajándékoznának nekem semmit sem. Ellopni sem tudnék semmit titokban. Így csak az élmény marad meg.

Miért szerinted hogy lehetne ezt mindenképpen bizonyítani?

2014. jún. 17. 19:46
 23/35 A kérdező kommentje:
Egy nagyon filmszerű dolgot írok példának, ami teljesen valószerűtlen: olyan bizonyítékra gondoltam, ami egy idegenek által hátrahagyott eszközre utal. Vagy egy megmagyarázhatatlan szervi elváltozást, amivel nemfordulnál a helyi szervekhez mert félnél hogy karanténba tesznek. (pl egyik napról a másikra kihullottak a fogaid és a hajad, de ez csak egy radikális példa hogy körülírjam a bizonyítékot).
2014. jún. 17. 19:57
 24/35 A kérdező kommentje:
Az úrnak aki a 2. oldalon írt: Tisztelt Uram! A kérdést pont azért tettem fel, mert én rémisztőnek és kilátástalannak találom egy olyan ember sorsát, akinek ilyen szörnyűségeken kell átesnie. Az itteni, és más weboldalakon lévő fake sztorik, amikről ORDÍT hogy kamu (olvasson csak el párat, jókat fog derülni) nemgyőznek meg annyira, mint pl a maga normálisan megfogalmazott írása. Én személy szerint nem vagyok érintett a témában, csupán egy átlagemberek véleménye érdekelt, akik hozzám hasonlóan az interneten szörföszve effajta topikokba is benéznek.
2014. jún. 17. 19:58
 25/35 anonim ***** válasza:
92%

Én az általam szerkesztett weboldalon - abszolút nincs jelentősége melyik ez az oldal - is találkozok ezer, meg ezer kamu sztorival, melyeknek kilencvenöt-százalékát meg sem szabad jelentetni, mert messziről látszik, hogy kamu! Sok-sok ezer cikket elolvastam ezzel kapcsolatban. Olyat is, amit hitelesnek tartok, olyat is, amiben a kérdéseket sem hiszem el.

Nem csak jót derülök rajtuk, hanem kicsit el is szomorít! Azokat nyomja el, azoknak a hitelét rontja, akikkel valóban megtörtént. Nagyon kevesen élik meg, megrázkódtatás nélkül. Ilyenkor azért dobnak oda mellé több-száz bugyuta kamut is, hogy belekeveredjen közéjük, így az egész nevetségessé válik!

Szét lehet válogatni, de a többség nem fogja elhinni egyiket sem. Mexikó légvédelme annak idején órákat közölt róla, Kanada hivatalosan bejelentette, ki a fene foglalkozik vele, amikor "Józsi" bedob egy cikket a "érmelléki kuglóf-faló hóemberről"?! "Józsi" lerendezte az egészet, mindenki röhög mindegyiken.

Akkor mi a bizonyíték? Mi az amit elfogad az "átlagember"???

2014. jún. 17. 20:16
 26/35 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. És szerintem nem is könnyű olyan embereket találni, akikkel ilyen rendkívüli dolgok történtek.
2014. jún. 17. 21:58
 27/35 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem, ha valakit elrabolnának a földönkívüliek az kimutatható lenne nyilván, ha valakin kiérleteznek annak nyoma marad, akármilyen fejlettek is az idegenek, ha valamelyik úgymond áldozat elmenne egy alapos kivizsgálásra fényderülhetne a nagy titokra hiszen, ha valakit felnyitnak annak megmarad a nyoma. :D Azis érdekes, hogy ha olyan fejlettek az áldozatok miért vannak néhány pillanatig tudatuknál? Ez nekem nagyon alvásparalizisnek hangzik.
2014. jún. 17. 22:30
 28/35 anonim ***** válasza:
Ha elrabolnának az esetleges létező űrlények, és még tudnék is utána róla/maradandó bizonyítékom lenne akkor azzal max a közeli családtagjaimhoz tudnék fordulni, semmiképp nem kürtölném szét.
2014. jún. 18. 08:50
 29/35 anonim ***** válasza:
21%

Nincsenek földön kívüliek, ezért soha nem is raboltak el senkit.

Olyan emberek viszont vannak akiknek az átlagnál nagyobb a fantáziájuk és kitaláltak vagy álmodtak soha meg nem történt dolgokat. Ezt hívják mesének.

De valóságban soha senkit nem raboltak el ufók, ez tény.

2014. jún. 18. 17:48
 30/35 anonim ***** válasza:
azért rabolják el az embereket hogy közösüljenek velük és abból lesz egy korcs ufo-ember.
2014. jún. 29. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!