C'é vita su un altro pianeta?
"A bizonyitek hianya nem a hiany bizonyiteka"
De.
Ha valamiről nem tudjuk hogy létezik, akkor arra úgy kell tekintenünk, hogy nem létezik.
Érvek hogy létezik: (1.) nincs bizonyíték, hogy nem létezik.
Érvek hogy nem létezik: (1.) nincs bizonyíték hogy létezik,(2.) még nem látta senki.
Ha valamit állítunk, akkor azt bizonyítani kell, és nem annak kell bizonyítania, aki tagadja. Az pedig nem bizonyítás, hogy "lehet". A "lehet" nem bizonyítás, a bizonyítás, amikor valaki bizonyítja.
#85 Nem tárgyalok veled, mert pereces vagy csak mondod a magadét, mint egy ara papagáj inkább nézz után aztán alkoss véleményt már elnézést.
Brigi már megint offolsz kezdem azt hinni, hogy te nem is az igazi brigi vagy csak egy klón. ツ
Az előző nagyon jól és tömören fogalmazott, de igaza van a kérdezőnek, és Briginek is.
Ha a rengeteg UFO-észleléstől és találkozástól eltekintünk, még akkor is ki lehet következtetni ezt a dolgot. A világegyetem akkora, hogy szinte fel sem tudjuk fogni. Még a fénynek vagy a rádióhullámnak is sok ezer év kell ahhoz, hogy keresztülhaladjon "csak" a mi galaxisunkon.
De még a hagyományos vallási oldalról is ki lehet logikusan következtetni ezt a dolgot: egyszer valamelyik híresebb ember azt mondta, hogy ha Isten ekkora világegyetemet hozott létre, és csak mi léteznénk, akkor ugyan miért pazarolt volna ránk annyi helyet? Egy parányi porszem égitestnek a végtelenül nagy világmindenségben, hogy aztán még tönkre is tegyük és elpusztítsuk magunkkal együtt rosszabbik esetben? Szerintem ez egyszerű, de egyben nagyszerű következtetés, amit az előbb idéztem ettől a valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!