Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » C'é vita su un altro pianeta?

C'é vita su un altro pianeta?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok mennyi az esélye, hogy létezik élet a földön kívül? hogy képzelitek el a földönkívülieket?
2014. febr. 21. 18:17
 41/91 anonim ***** válasza:
Rendben van, ha ebben a dologban egyetértessz velem akkor hajlandó vagyok elhinni, hogy van valami igazságalapja a dolgaitoknak. Az összeesküvéselméletektől viszont kíméljetek meg. Én igazából azt szerettem volna közölni, hogy nem kéne a kezeknél és a fejeknél határt szabni a fejlett létformáknak. Van még bőven hova fejlődni.
2014. febr. 21. 20:32
 42/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
jó csak tudod valamivel fogniuk kell nekik is azért van a kezük érted? max ha szellemek akkor nem kell nekik kéz de amugy kell
2014. febr. 21. 20:35
 43/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
Oláh András ufológust nem ismeritek?
2014. febr. 21. 20:37
 44/91 A kérdező kommentje:
Egy kérdésről van szó, amit én annó elmentetem tudod inkább nem linkelem, mert lehet, hogy magamat is kirúgatnám ezzel azt pedig nem akarom inkább röhögök tovább. :-D
2014. febr. 21. 20:40
 45/91 anonim ***** válasza:
Abban én is benne vagyok hogy valamivel fogniuk kell, csak én a kéz alatt a jellegzetes kart értem, ha szerinted a "kéz" lehet bármi amivel tárgyakat lehet fogni akkor már nincs több vitatni valóm.
 46/91 anonim ***** válasza:

Nemcsak, hogy kèz, de mèg 'test' nèlküli fajok is lèteznek, akiknek gyakorlatilag nincs fejük. Elèg nagy ez az Univerzum, nem ismerhet 1 ember minden fajt.

Oyasuminasai!

47/91 A kérdező kommentje:
Az is könnyen elképzelhető, hogy nincsen testük sem kezük, mert nincs rá szükségük csak puszta energiából vannak.)
2014. febr. 21. 20:44
 48/91 anonim ***** válasza:
Rendben, ha te sem vagy korlátozott akkor én itt szerintem elértem a célom: nyitottnak kell lenni, mert nem lehet tudni mindent.
2014. febr. 21. 20:47
 49/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
hát nekik nem olyan a kezük mint nekünk csak hasonlít a miénkre pl msá 404 barátainak pl a lábán a térd nem befelé hanem kifelé hajlik de amugy van lábuk és aszem lábujjuk is van de arra már nem is emlékszek a kezük az ugyan úgy hajlik befelé mint nekünk csak sokkal hosszabb a karjuk és az ujjuk száma is más de van ujjuk is mint minden fejlett lénynek és a fejük is ugyan úgy van rajta szem meg száj meg orr csak máshogy néz ki az orruk meg a szájuk meg a szemük de nekik is kellenek ezek a szervek ezek fontosak h egyenek lássanak és szagoljanak mondjuk szagolni a nyelvükkel szagoltak akkor nem tom minek nekik az orr de mind1
 50/91 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kérdezővel is.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!