Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A szkeptikusok csak maguknak...

A szkeptikusok csak maguknak hinnének senki másnak?

Figyelt kérdés

A szkeptikusok magukat helyezik mindenki fölé. Ez kiderül az itt lefolytatott beszélgetésekből is, aminek kb. ez a lényege:

Szkeptikus - "Hívő", bár nem szeretem ezt a szót

-Sz: miért van az hogy ufót csak kocsmázó és hasonló színvonalú buta emberek látnak?

-H: ez nem igaz, láttak már katonák, rendőrök, pilóták is

sőt asztronauták akik jártak az űrben

-Sz: jaj hagyjuk már asztronauták nem láttak, csak ufó humbuk oldalakon vannak írások, miért nincs erről videó?

-H: *belinkeli a videót, amiben az asztronauta nyíltan elmondja, hogy repülő csészealjat látott*

-Sz: óó jajj oké igazad volt, de hát mindenki megbolondul idős korára

-H: normális vagy? egy nemzeti hős, aki megjárta az űr biztosan megbolondult és hazudozik össze vissza

-Sz: majd akkor elhiszem, ha valami magas beosztású ember mondja el! na akkor már van benne valami!

-H: ilyen is van, katonai tábornokok, miniszterelnök is bejelentette már * belinkeli a videót*

-SZ: jajj hát ezt mégse hiszem el hazudik, csak a pénz kell neki!

-H: magyarul te senkinek sem hiszel akkor???

-Sz: majd ha bejelenti Obama vagy kint lesz egy olyan honlapon akkor elhiszem vagy ha leközlik este a hírekben hogy leszállt ET!

Tehát mindenkit maguk alá helyeznek, senkinek sem hisznek. Ők följebb valók az űrhajósoktól, a katonai vadászgép pilótáktól és a többi.Mindent jobban tudnak, a többiek pedig buták. Jól látszik, hogy amikor kérnek egy adott személyt, akiknek hinni lehet állításuk szerint, de mikor megkapják azonnal viszakoznak hogy mégsem hiszik el amit az illető mond XY ócska kifogás miatt. Ugyanez történne Obama, TV-s és egyéb ügyekben is.

Rá mondanák, hogy Obama hazudik, a TV csak egy prank átverés amiben bemutatják vagy éppen CGI. stb.

Mi a véleményetek, szerintetek is így van?

2013. nov. 14. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

És mit szólsz az ilyen fajta beszélgetéshez?

H: az annunakik és a reptoidok harcban állnak a Föld nyersanyagforrásaiért.

Sz: ?!

2013. nov. 14. 21:17
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
És ez még egy szerényebb példa volt, a fényevés, meg az, hogy a reptoidoktól kaptuk a kereket fel sem merült.
2013. nov. 14. 21:18
 3/18 anonim ***** válasza:

kérdező

szkeptikusként írtam egy kis okfejtést az ufok körüli dezinformációról meg az itt kettő jeleskedő emberről az annácskáról és az adamskiról, mai kérdés ez is.

légy szíves olvasd, el, és írjál rá valami értelmeset.

ne felejtsd, szkeptikusként írtam, de te ufo hívőként válaszolj.

erre amúgy kiváncsi leszek!

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5050..

2013. nov. 14. 21:32
 4/18 anonim ***** válasza:
a két leghosszabb válasz az enyém
2013. nov. 14. 21:33
 5/18 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy jönnek ide az annunakik, ez teljesen más téma, ne tereljétek el. itt most nem ezekről van szó.

utolsó majd írok oda valamit

2013. nov. 14. 21:34
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

amúgy mindig ezzel jönnek az ufo rajongók, hogy értelmes, hosszú jól kifejtett, és érvelt választ várnak.

tessék ott van, lehet rá reagálni.

ha fog menni?

de az adamski , meg az annácska is lapul mint a vizibolha a nádon:)

2013. nov. 14. 21:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

,,A szkeptikusok csak maguknak hinnének senki másnak?"

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én egy szexy szőke 25 éves csinos csajnak simán elhinném akármit mond.

2013. nov. 14. 21:39
 8/18 anonim ***** válasza:

Válaszoltál a saját kérdésedre:

"-Sz: majd ha bejelenti Obama vagy kint lesz egy olyan honlapon akkor elhiszem vagy ha leközlik este a hírekben hogy leszállt ET!"

Tehát nem csak magunknak, hanem bármilyen hiteles forrásnak hinnénk. Sajnos "Roger Almond a utahi berepülőpilóta század okleveles oktatója" nekem nem elég hiteles, és a többi kalapból előhízott tanú sem az.

2013. nov. 14. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Csak olyan állítás lehet hiteles, ami ELLENŐRIZHETŐ! Ezek az állítások pedig nem ilyenek.
2013. nov. 14. 21:50
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én egy szexy szőke 25 éves csinos csajnak simán elhinném akármit mond."

Én 23 vagyok csinos, szőke és sexy mégse hiszel nekem :-D

Viccet félretéve kedves Kérdező ! Szélmalom harcot vívsz (mondjuk én is legtöbbször), írhatsz bármit, linkelhetsz bármilyen bizonyítékot, a szavakkal játszva próbálhatod bárhogyan rávezetni őket, soha nem fogják elhinni, még csak el se gondolkodnak rajta komolyabban .

2013. nov. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!