Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevállalom, hogy éretlennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalom, hogy éretlennek tűnhet, de hogy tereljem a helyes útra?

Figyelt kérdés

Először is, nem megváltoztatni akarom, egy 37 éves férfi nehezen alakul át teljesen. Csak hatnék rá némi női technikával. Hiszen a nő a nyak, a férfi a fej - elvileg. De hogyan tanítsam meg neki a példát?

Kértem tőle rengetegszer, hogy mutassa meg a gyengédebb, figyelmesebb oldalát, fejezze ki érzéseit, de semmi. Tegnap 1 vita után végül megígérte, de nem akarom a véletlenre bízni.

Egy taktika tuti nem működne, legalábbis rövidtávon: ignorálni. Tök jól elvan a kis világában mindenféle meghittkedés nélkül.

Ácsingózva nézek az igazi kapcsolatokra, amelyekben a férfiak is igaziak.

Na hogyan terelgessem? Okos hölgyek és urak válaszát várom.

2014. febr. 19. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
fúú na ez engem is érdekelne, mert én is így vagyok vele, mint te. azzal a különbséggel, hogyha én ignorálom, meg távolságot tartok tőle, akkor megy a hiszti, hogy én nem is szeretem igazán. de ez is csak max 2 percig tart, utána már megy minden szépen a szokásos módin.
2014. febr. 19. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom ebből a szövegből, hogy ti nem illetek össze. Nekem is volt ilyen párom, de elfogadtam hogy ő ilyen, és igenis elkaptam néha az érzelgősebb oldalát mikor fáradt volt, kényeztesd, masszírozd, simogasd hátha beválik. De hosszútávon ez így nem működik ha te másra vágysz, egy érzelgősebb pasira.
2014. febr. 19. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Sehogyan sem terelgesd. Nem illetek össze, nagyon másra vágytok. Ha csak azért tenne valamit, mert te azt kérted, arra irányítottad, ő még nem lenne olyan, mert saját magától nem fogalmazódott meg benne olyan vágy, hogy pl. legyen gyengédebb. Ha a te kérésedre teszi, az csak ideig-óráig fog tartani. Mondjuk nekem ne is kedveskedjen valaki, ha az nem szívből jön, azért mert neki is örömet okoz.
2014. febr. 19. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem van egy hasonló ismerősöm. mosolyogni még nem láttam. érzelmet csak az vált ki nála, ha valaki beszól neki, vagy leáll vele vitatkozni. szerintem nincs esély a változásra. nem illetek össze.
2014. febr. 19. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes téma. Azt mondanám, sehogy. Ahhoz, hogy megnyíljon Neked, bizalom kell. 37 éves, gondolom nem mostanában jöttetek össze. Én nem értem, hogy miért vagy együtt egy olyan férfival, aki nem mondja el neked az érzéseit, de Te vágysz erre. Én úgy érzem, ez még bármilyen jellegű kapcsolat előtt kellet volna kialakulnia, ezért nem értem. Ha erőlteted, akkor nem fogja jó szemmel nézni. Férfiakat (sajnos) arra nevelik, hogy legyenek erősek, ne beszéljenek a problémáikról. Legyenek példák arra, hogy hogyan kell bármilyen helyzetben erősnek maradni. De nyilván senki sem képes magában tartani, vagy belebetegszik, illetve különleges esetekben nem igénylik. Ha 37 évesen ilyen, szerintem csak óvatosan próbáld terelgetni. Remélem segíthettem :) 17/f
2014. febr. 19. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, csak nem érti mire gondolsz. Itt egy tutorial hozzá, ezt mutasd meg neki:

http://www.youtube.com/watch?v=JCo0QK2Q8Is

2014. febr. 19. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!