Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erre a helyes válasz?
Volt egy szerelmem még 1 éve, aki szakított velem, de már túl vagyok rajta. Teljesen. Azóta viszont hiányt érzek... Udvarolnak nekem a pasik, de egyik sem "annyira megfelelő", hogy tovább lépjek velük. Persze megadom az esélyt mindenkinek, aki a kedvembe akar járni: randizom velük. De nem fognak meg. Se külsőre, se belsőre. Érzem, hogy nem tudnék beléjük szeretni. És mióta szakítottam a volt szerelmemmel, sajnos csak ilyen pasik udvarolnak nekem. Nem hülyítem őket, 1-2 randi után megmondom, hogy ennek nincs jövője.
Nem keresek görcsösen, nem futok a pasik után, ők találnak meg engem és randira hívnak. De egyiknél sem érzem azt, hogy képes lennék beleszeretni. Az exemmel ellenkezőleg: nála már az elején éreztem valami különlegeset, tudtam, hogy ebből nagy szerelem lesz.
Velem van a baj? Talán adnom kellene esélyt még, és nem rögtön (1-2 randi után) elküldeni a pasikat? Kezdem megutálni magam emiatt, sz*r érzés, de egyszerűen képtelen vagyok szerelembe esni, pedig már jó régóta vagyok egyedül, és vágyom rá...
"Velem van a baj? Talán adnom kellene esélyt még, és nem rögtön (1-2 randi után) elküldeni a pasikat?"
Itt vannak a kérdéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!