Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg csak a helyes emberek vannak párkapcsolatba vagy ilyen sok helyes ember van Magyarországon?
Én nem ezt tapasztalom.
De örülök, hogy Téged szép emberek vesznek körül. Kár, hogy a szépség nem minden.
Ilyen is olyan is van.
Én kib***szott jóképű vagyok!
De az ótvar rib***nc barátnőm inkább megcsalt mintsem szakított volna, és ezért vagyok egyedül.
Én általában igénytelen lányokat látok, akik próbálnak igényesek lenni és a fiúk bekajálják. Férfi téren pedig általában kapafogú, aránytalan fejű fele-fele arányban kigyúrt és kicsit vékonyabb embereket látok.
Mindegyikre jellemző az intelligencia hiánya. Ugyanakkor naponta körülbelül szoktam látni a buszon értelmesebbnek tűnő, visszafogott külsejű lányokat is. Na nekem azok jönnek be és azokat a legnehezebb úgymond "megszerezni".
A pároknál gyakran két igénytelen jár együtt és kifújt. Ritkán látok olyan párokat, akiket jó elnézni, mert látszik rajtuk, hogy "prémium" kategóriájúak.
Akik szerinted rondák vagy kövérek, és egyedül láttad őket, ugyanúgy lehetnek kapcsolatban, max épp nem együtt mentek valahová.
Az én baráti körömben mindenkinek van párja. 24-26 éves korosztály. Többen együtt is élnek. Házasok meg csak mi vagyunk a férjemmel.
Van 2 egyedülálló csaj, akik régebben a barátaim voltak, de mikor férjhez mentem nem foglalkoztak velem többet...szóval ők már nem a barátaim. És ők vannak egyedül. 28 évesek. Nem a külsejükkel van baj...
Mindenkinek másmilyen a külseje. És mindenkinek más tetszik. Nem ettől függ kinek van kapcsolata és kinek nincs.
pl lehet hogy akit te jóképűnek mondanál, az nekem nem jönne be... és stb...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!