C'é vita su un altro pianeta?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok mennyi az esélye, hogy létezik élet a földön kívül? hogy képzelitek el a földönkívülieket?2014. febr. 21. 18:17
21/91 Brigi (404 excsaja) válasza:
nekem 404 azt mondta azért van kezük a fejlett lényeknek h tudjanak mivel fogni de lehet több kezük is nem csk kettő a lényeg h a fejlett lények mindig tudjanak megfogni dolgokat. fejük meg azért van mert mindennek van feje ami él hogy tudjon mondjuk enni ha megnézed a földi élőlényeket mindegyiknek van feje
22/91 Brigi (404 excsaja) válasza:
miért kérdező 404 mivel bukna le kíváncsivá tettél már :D
23/91 Brigi (404 excsaja) válasza:
am 404 apámtól is idősebb amikor apám megtudta 404 hány éves totál rosszul lett xD
24/91 A kérdező kommentje:
Jah! az ember meg azért tudd járni, mert lába van ez nem újdonság majd mondd már meg neki, mert te ismered, hogy jöjjön vissza, ha kell újra regisztrálom a 404-es felhasználóját csak hadd nevessünk már. :-D
2014. febr. 21. 19:41
25/91 anonim válasza:
Épp ezaz, a földi lényéket, mert ezek így alkalmazkodtak, de egyébként mondanék itt helyben pár földi lényt aminek feje sincs: papucs állatka, tengeri uborka, Tengeri sün, kagyló. Lehet hogy egy idegen létformának van feje ez sincs kizárva, de ha idegenekről beszélünk nem a földi lényekböl kell kiindulni. Egyébként kéz nélkül is lehet fogni pl: mágneses energia, vagy valami nyúlvány, de a kéznek nevezett szerv a földi lönyek alkalmazkodásából alakult ki: leküzdeni a gravitációt azaz ujjakkal körbefogni valamit és felemelni. De mondjuk egy gyenge gravitációjú bolygón lehet hogy az is elég hogy a vákumot kihasználva magáhozdapasztja a alrébbhelyezni kívánt tárgyat. Én nem zárom ki hogy vannak olyan létformák amik hasonlítanak az emberre, de akkor valószínűleg a bolygójukon hasonlóak a körülmények mint itt.
26/91 A kérdező kommentje:
"am 404 apámtól is idősebb amikor apám megtudta 404 hány éves totál rosszul lett
xD" hallod Brigi mondom, hogy tudom kicsoda te biztos valami örögemberrel voltál, mert az biztos nem volt a 404-es :DDDD
2014. febr. 21. 19:48
27/91 A kérdező kommentje:
Brigi én mindenkit ismerek még téged is arról a fórumról. :)
2014. febr. 21. 19:50
28/91 Brigi (404 excsaja) válasza:
papucs állatka, tengeri uborka, Tengeri sün, kagyló igen és látot ezek se fejlett fajok mert nincs kezük se fejük pont erről írtam h kell h legyen kezük meg fejük ha fejlett fajok érted már?
29/91 Brigi (404 excsaja) válasza:
fejlett fajoknak mindig van kezük meg fejük és ezért hasonlítanak kicsit ránk. nincs olyan intelligens fejlett lény a földön se aminek nincs feje meg keze egyedül az ember meg a majomnak van talán keze de a majom az intelligens is mert van keze is és tud fogni
30/91 anonim válasza:
Igen mert itt a földön csak olyan lény lehet fejlett aminek van feje mert a bolygó kórnyezetében a fejjel rendelkező állatok előnyt élveznek, de rengeteg más életfeltétel is létezhet. Na a lényeg az, hogy amíg nem elég fejlett a technika nem htudhatjuk mi van odakint. Ahoz pedig egyenlőre túl kevesen vannak a 404-esek, hogy rájuk támaszkodjunk. Majd ha lesznek annyian mint amennyien mondjuk a xy szindrómások és bizonyítani tudják, hogy a bajuk létező betegség akkor majd talán én is érdeklődni fogok ezügyben.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!