Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » C'é vita su un altro pianeta?

C'é vita su un altro pianeta?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok mennyi az esélye, hogy létezik élet a földön kívül? hogy képzelitek el a földönkívülieket?
2014. febr. 21. 18:17
 11/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
a meymoysura gondolsz azt valami csajok üzemeltetik akik testvérek
2014. febr. 21. 19:01
 12/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
Nincsennek földönkívüliek nem láttam semmit :DDDDDDDD
2014. febr. 21. 19:01
 13/91 A kérdező kommentje:
Brigi azt sem tudod kicsoda 404 szerinted nincsenek földönkívüliek érdekes az előbb mást mondtál. :-D
2014. febr. 21. 19:06
 14/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
mert úgyis akármit mondok úgyse hiszitek el akk nem mind1? :D
2014. febr. 21. 19:08
 15/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
éljetek abba a tudatba h nincsenek oszt kész én lesz@rom :DDDDD
2014. febr. 21. 19:09
 16/91 A kérdező kommentje:
Annó még én bannoltam azt a hülye gyereket egy 10valahány éves kis srác volt diator sokkal normálisabb volt miért nem vagy "Brigi (diator excsaja)" sokkal jobban hangzik nem gondolod? :-D
2014. febr. 21. 19:14
 17/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
ki az a diator és miért akkor bannoltad te moderátor vagy akkor és engem is tudol bannolni?
2014. febr. 21. 19:18
 18/91 Brigi (404 excsaja) ***** válasza:
ajj de én már nem vok az exe nem érted h amikor ezt a envet csini akkor pont összevoltam 404el veszve azért íhvank így de azóta már kibékültünk és nem tom megváltoztatni a nevem most már így marad kész
2014. febr. 21. 19:21
 19/91 anonim ***** válasza:

Mivel b..ott nagy világban élünk elég logikátlan lenne azt hinni hogy csak ezen aa elhanyagolhatóan kis területen van élet, de ezt így elképzelni nem lehet ugyanis egy ilyen elszigetelt kis naprendszerben a tudósoknak/embereknek fogalma sem lehet hogy nézhet ki eg másik létforma. Attól függ milyen környezethez kell alkalmazkodnia. De ezek a htlábú nagyszemű hülyeségek amiket az ember kitalált nevetségesek, az egész ott megbukott hogy egy földönkívüli miért hasonlítana főldi lényre (test, fej, végtagok)

És ha még lenne is egy ilyen ijesztően hasonló létforma 0% rá az esély hogy pont a hozzá hasonló embereket találja meg a hatalmas világban.

2014. febr. 21. 19:26
 20/91 A kérdező kommentje:
Nem vagyok modi most inkább nem megyek bele ebbe higgy, amit akarsz diator úgy gondolom barátja volt 404-nek tudod minek nem akar ide visszajönni, mert egyszerűen fél tudja, hogy lebukna a sok hülyeséggel amit írogat.
2014. febr. 21. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!