Mennyire volt George Adamski munkássága meghatározó a kor ufó kutatói számára?
Goeorge Adamski, az Új Kor első UFO-prófétája és kontaktja,
Mi az ami még hiányozna az életművéből ? Mi a vélményed róla és amit képviselt? Elveiről?
Én már értem ! Az igazi George Adamski melynek ez az anyakönyvi neve egy ufólogus volt a század közepén. Erről szól a kérdés is :P
Az itteni George Adamski tiszteletből vette fel a nevét, hogy olyannak lássátok, mint az igazi George Adamski-t. És mivel már nem látom a kérdéseknél kiírva hogy George Adamski kérdése, ezért tiszteletből az itteni volt George Adamskinak aki most contactee néven ír, adtam magamnak ezt a nevet, hogy örüljek hogy értelmes ufó kérdésekbe olvasom a George Adamski nevet !
A többi aki ideírta, hogy ő George Adamski az mind hamis. Én tudom a legjobban, hiszen csak az én nickem viseli a George Adamski nevet.
Kérdező !
"hogy örüljek hogy értelmes ufó kérdésekbe olvasom a George Adamski nevet ! "
Nem te ugyanúgy névlopó maradsz és ugyanúgy trollkodsz vele . Ez szerinted értelmes kérdés ?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5094..
Mindketten tudjuk ki vagy pontosan, azt is tudtad, hogy az igazi GA még ugyanúgy itt írogat, ennek ellenére beregeltél és lopod a nevét . Bírlak téged nem erről van szó, csak ez tényleg nagyon gyerekes és gerinctelen ! Csak egy kicsit gondolkodj el ezen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!