Hova tűnt az ufo témakörből a két leglelkesebb válaszoló, és fanatikus, orsics mária, és george adamski?
Figyelt kérdés
Megunták az egészet, elvitték őket az idegenek, vagy rájöttek hogy mégis igaz lehet az, hogy nincs itt semmiféle ufo, de maguknak sem merik még ezt beismerni...2013. okt. 5. 08:32
1/16 Shai-Hulud válasza:
Nem érnek rá, mert túl sok a lecke... :-)
2/16 anonim válasza:
Rájöttek hogy ide tök fölösleges írni, mert csak arrogáns szkeptikusok járnak fel kötekedni
3/16 anonim válasza:
"Hova tűnt az ufo témakörből a két leglelkesebb válaszoló, és fanatikus, orsics mária"
Itt vagyok és semmilyen idegen nem rabolt el :-)
4/16 A kérdező kommentje:
annácska,ha te vagy, akkor gondolom letiltottak a néha már mesébe illő válaszaidért...
2013. okt. 5. 11:25
5/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy csalódást okozok, de nem tiltottak le sehonnan :-)
6/16 anonim válasza:
Lelkesebb? Én legtrollabbnak mondanám.
7/16 anonim válasza:
Ne fesd az ördögöt a falra, mert még előkerül. Egyébként nem tűnnek ők el, csak átalakulnak.
8/16 anonim válasza:
Elrabolták őket a krixkraxiak meg a lumbulábiak
9/16 anonim válasza:
Elkezdődött a suli és a törpök élete nem csak játék és mese. :)
Ráadásul felső tagozatban már fizika, kémia és más egyéb finomságok is vannak, úgyhogy szerintem kezd derengeni számukra, hogy a Nap éjszaka nem megy el aludni.
10/16 anonim válasza:
Itt vannak. De szerintem te ezt jobban tudod, mert 100%, hogy te vagy valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!