Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A hívők szerinted is fanatikusak?

A hívők szerinted is fanatikusak?

Figyelt kérdés
Legyen az Isten hívõ vagy UFO hívõ vagy sátán hívõ mindet fanatikusnak láttom.

2013. júl. 8. 05:00
 1/9 Antimod ***** válasza:
83%
Nem mindegyik. Egyáltalán, ahhoz hogy ilyen következtetést vonhass le, minden egyes hívőt ismerned kellene - ami nyilván lehetetlen.
2013. júl. 8. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem fanatizmus...
2013. júl. 8. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Aki Isten hívő, az nem minden esetben fanatikus vallásos.
2013. júl. 8. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Először is nem UFO, hanem földönkívüli (azonosítatlan repülő tárgy lehet egy kistányér is) szerintem simán létezhet... de attól még nem vagyok fanatikus. Isten (persze nem olyan amilyet a vallásokban szerepel) szintén létezhet. A Sátán hívő az meg baromság, mert a legtöbb csak polgárpukkasztásból csinálja azt amit, tehát az se fanatizmus, inkább csak szeretne kitűnni a szürke hétköznapokból. A különböző vallások csürhéi azok ellenben már igen... legalábbis aki szó nélkül azt csinálja, amit mondanak neki.

Pl: Porckorong kopásos öregasszonynak a templomba járás maga a pokol! DE mégis megteszi, mert nem látja, hogy szórakoznak vele.

2013. júl. 8. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Te hol huzod meg a határt a hit és a fanatizmus között????
2013. júl. 8. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Természetesen nem mindenki fanatikus, aki hívő. Semmiben sem lehet ennyire általánosítani. Viszont az ehhez hasonló fórumokon az esetek túlnyomó többségében azokkal találkozol, akik fanatikusak (vagy csak simán arrogánsak, erőszakosak vagy hülyék), mert ők azok, akik mindenáron érvényesíteni akarják az álláspontjukat. Szóval szerintem egyáltalán nem fanatikus minden hívő, viszont a nem-fanatikusok kevésbé feltűnőek, ritkábban találkozol velük.

Ignoramus

2013. júl. 8. 13:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, elgondolkodtam és tényleg nem mindenki fanatikus a hívök közül rájöttem csak kb 80%-uk, az UFO-t meg eddig is tudtam mit jelent csak az emberek 90%-a ìgy használja ezért így is írtam.
2013. júl. 8. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerinted az alkoholista beismeri, ha az?
2013. júl. 8. 17:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Igaz nem ismeribe.
2013. júl. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!