A hívők szerinted is fanatikusak?
Először is nem UFO, hanem földönkívüli (azonosítatlan repülő tárgy lehet egy kistányér is) szerintem simán létezhet... de attól még nem vagyok fanatikus. Isten (persze nem olyan amilyet a vallásokban szerepel) szintén létezhet. A Sátán hívő az meg baromság, mert a legtöbb csak polgárpukkasztásból csinálja azt amit, tehát az se fanatizmus, inkább csak szeretne kitűnni a szürke hétköznapokból. A különböző vallások csürhéi azok ellenben már igen... legalábbis aki szó nélkül azt csinálja, amit mondanak neki.
Pl: Porckorong kopásos öregasszonynak a templomba járás maga a pokol! DE mégis megteszi, mert nem látja, hogy szórakoznak vele.
Természetesen nem mindenki fanatikus, aki hívő. Semmiben sem lehet ennyire általánosítani. Viszont az ehhez hasonló fórumokon az esetek túlnyomó többségében azokkal találkozol, akik fanatikusak (vagy csak simán arrogánsak, erőszakosak vagy hülyék), mert ők azok, akik mindenáron érvényesíteni akarják az álláspontjukat. Szóval szerintem egyáltalán nem fanatikus minden hívő, viszont a nem-fanatikusok kevésbé feltűnőek, ritkábban találkozol velük.
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!