George Adamski kontaktról mi a véleményetek?
Ez a fickó a legelső kontakt az ufó történelemben hivatalosan.
1940-es években több könyvet,cikket adott ki a keleti filozófiákról és csillagászatról, míg végül építtetett Palomában egy csillagvizsgálót és itt vizslatta az eget. Egyre híresebb és elismertebb lett.
a 40'es évek végén azzal állt elő, hogy különös repülő objektumokat fotózott le a Hold körül és a csillagos égen.Ekkor még nem született meg a repülő csészealj fogalma. Ezek voltak az első bizonyítékok az ufókról.
Kép:
'52-ben 6 szemtanúval együtt a a településtől nem messze lévő sivatagban találkozott személyesen is földönkívüliekkel. Az idegenek úgy néztek ki mint az ember,de androgün jellegűek voltak, szőke hosszú hajjal. Telepatikus úton értette meg Adamski, hogy neki aznap oda kell mennie. Ezután kézjelekkel és a földbe rajzolt ábrákkal értették meg egymást. Kiderült, hogy a Vénuszról érkeztek. A vénusz környezete rossz, ezért a föld alatt élnek kiépített városaikban a lakók. Elmondták, hogy az atomrobbantások miatt figyelmeztetik az emberiséget, hogy nehogy kipusztuljanak, és hogy félnek tőlünk, mert a megfigyelések alapján erőszakosak vagyunk.
Adamski és a vénuszlakó a leírása alapján:
Szenzációs lett a hír és mindenki Adamskinak írt levelet hogy többet tudjon meg.
hamarosan újabb kapcsolatot létesítettek vele és egyre több dolog derült ki, pl hogy magnetikus elv alapján működtetik az űrhajót stb., még fel is hívták a hajójukba a Vénuszlakók.
Én egészen eddig hihetőnek tartom a történetet.
Aztán jöttek a videók és képek. Ezekről mára már kiderült hogy egy része csalás, ám egy része még most is igazinak tűnik.
Mi van ha Adamski tényleg találkozott idegenekkel, de aztán elszaladt vele a ló, mert az emberek többet és többet akartak tőle, és sajnos belebukott abba, hogy egyre több dolgot mondott nekik, amik nem voltak igazak és olyan felvételeket készített, amik hamisak.
Ha Ti találkoznátok idegenekkel, de nincs csak 1-2 fotód róluk, akkor ti is, hogy jobban higgyjenek nektek, nem készítenétek hamis képeket?
Mi a véleményetek az egész történetről?
Képek az űrhajókról, két fajtával találkozott, nagy anyahajóval és repülő csészealjakkal:
Belülről így néztek ki:
Filmek, egy része egyértelmű csalás, egy részéről sosem derült ki, főleg azokról amiken távolról lehet látni az objektumokat:
http://www.youtube.com/watch?v=Fx-_FIo86j0
Hát okos ember is volt, az nem lehet hülye aki csillagász és megannyi ember elismerte . Nem az ufós korszakára gondolok, hanem az előtte lévőre.
Egyébként még kép a hold előtt lévő úrhajóról, amit készített:
azt nem értem hogy adamski honnan tudhatott olyan dolgokról amiket csak évtizedekkel később fedeztek fel?
Pl a fotón látható tárgyakat, mindig összehasonlították lámpabűrával, csirkeetetővel stb. de ezek a tárgyak még bőven a fotók létrejötte után készültek csak. Igaz, egy részük szerintem is hamis.
Aztán világszerte láttak olyan ufot, mint amilyet Adamski talált ki,pedig adamskiról még az életbe nem hallottak
Adamskit ugye kivitték az űrbe is. A könyvében arról számol be, hogy "milliónyi szentjánosbogár világított körülöttük." aztán rá több mint 10 évvel, '62ben John Glenn űrhajós megkerülte a földet és azt mondta hogy a sok apró dolog amit csillagnak nézett,valójában sárgásbarna fény, olyanok mint a szentjánosbogarak a sötétben. Kiderült hogy ezek apró csillámporok, amiket a fény visszaver...ezt honnan tudhatta Adamski? Sugárzási övek, szcintilláció, a Hold túlsó oldala, a Hold légköre, stb. stb Az általam hitelesnek elfogadott valamennyi történet tartalmaz előremutató - azaz akkori tudásszinten nem rendelkezésre álló ismereteket.
lehet h írt dolgokat, mint nemere, de a képek és a videó mind kamu!
miért nem érti meg azok többsége aki ide ír és itt keresi az ufókat, meg a bizonyítékokat h nincs ilyen!!!
akkor miért nem a nasa oldalát böngészed ott több sikerrel járnál h látsz ilyet, már ha van ilyen egyáltalán.
mese az mindig lesz de konkrét bizonyíték már annál kevesebb.
Nem netről beollózni és linkelni kell képeket több műsorban bemutatták h egyszerű prhotoshop az egész, hanem állj elő egy konkrét bizonyítékkal és mutasd be tv ben újságban!!!
ha elismeri pl a nasa akkor igaz lesz, de addig míg valahonnan leszedett képeket és videókat töltenek fel sokan az eredetiség homályba vész!!!
én is tudnék keresgélni a neten de az mind baromság, nézegesd a nasa oldalát, v tudományos honlapokat ott amik írva vannak be is vannak bizonyítva.
de te ezeket hogyan bizonyítod, úgy mint engem mást se győz meg ez a sok kamu kép és videó.
A NASA tele van ilyen furcsa képekkel, mégsem fogadják el a szkeptikusok azokat sem ha felhívják rájuk a figyelmet, de ez másik téma.
Igazából engem sem a fotók győznek meg, esetleg az elsőkről tudnám azt mondani,hogy nem kamu, hanem az olyan adatok közlése Adamskitól, amiket az akkori korban nem tudhatott. Akkor még nem volt Holdra szállás, űrhajózás emberekkel, mégis olyanokat írd le, amikről 10 év múlva derült csak ki hogy igaz. Ezeket honnan tudta?
Szerintem érdekes az, hogy 40 körül lát/fényképez ismeretlen objektumot (náci kísérletek?) majd 52-ben találkozik azzal a fajjal, ami kiköpött mása a nácik által idealizált árjáknak, akik olyan technológiát használnak, mint Edward Bulwer Lytton Az eljövendő faj c. regényében vrilnek nevez.
Én is szeretem ezeket a történelmi, ufós rejtélyeket, de szerintem a legtöbb ilyesmi sokkal inkább földibb, mint gondolnánk. A többi meg már csak nagyot mondás, kiszínezés, hogy eladható legyen egy könyv, újság vagy film.
Ma meg már ez elvegyült az ezos hülyítésekkel (Alaje, anyámkínja), és egy teljesen eltorzult formája él a köztudatban.
Utolsó, Alaje tényleg baromság!
De ha igaz amit írsz, akkor Adamskit jól átverhették, ha vénuszlakóknak mutatkoztak be az árják! Mert nekem is feltűnt a hasonlóság a kinézetben, na meg az űrhajó is hasonló arra a típusra amit a 2.-ik írt. Pedig ezek a titkos nácis dolgok csak az 50-es évek végén kezdtek kitudódni.
Nem tudom én se, csak találgatok. Habár lehet voltak megmaradt katona, tudós barátai, hasonló, ami által talán betekintést kapott a dolgokba.
Ráadásul ahogy nézem, valamiféle vallást-szektát is alapított Tibethez kapcsolva (Royal order of Tibet) még a 30as években, akkor válnak Európában is rabjává Tibetnek Hitler bácsiék és menesztenek oda kutatókat, mert szerintük ott élnek az árják. (Heinrich Harrer hegymászó is tagja a csapatnak - Hét év Tibetben)
Ezt megint csak én kapcsolom, de akkor ezek szerint akkoriben ez hódító mánia lehetett, mint ma a vámpírok...vagy nem tudom. :D
Szóval ugyanott vagyok: lehet igaz, lehet nem. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!