Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mégis létezhet a Nibiru?

Mégis létezhet a Nibiru?

Figyelt kérdés

Kezdjük a tényekkel :

1. A sumérok már kr. e. 4000 körül ismerték a naprendszer összes bolygóját, még a Plútót is (!), ezenfelül ábrázoltak még egy tizedik bolygót, amit ők Nibirunak hívtak és úgy tartották, hogy a fejlett istenek (annunakik) onnan származnak . Itt egy dombormű :

[link]

2. A csillagászok ma sem zárják ki egy Neptunuszon túl lévő bolygó létezését, ezt X-bolygónak hívják .

3. A Kuiper Öv pereménél az űrsziklák sűrűsége jelentősen csökken, ez vagy a Neptunusz gravitációs vonzásának, vagy egy ismeretlen bolygónak köszönhető .

4. Azon a környéken már felfedeztek több kisbolygót pl. az Eris-t vagy a Sedna-t . Azt is tudjuk, hogy a Hold egy Földnek ütköző meteorból alakult ki .

Lehetséges, hogy még mindig ott van a Nibiru, vagy már régen megsemmisült a Kuiper Övből érkező meteoroktól és belőlük alakultak ki a környező kisbolygók ? Ha még ott van mit találhatunk a felszínén ? Arra elég kevés az esély, hogy az annunaki civilizációt ott találjuk, mert már több ezer éve a kihalás szélén voltak (legalább is a sumér mítoszok szerint) . De létezhetnek ott romok, vagy olyan információs eszközök amik túlélhették a Nibiru pusztulását . Szerintetek ráakadhatunk ilyesmire, vagy egy még fel nem fedezett X-bolygóra ?

2013. okt. 21. 10:58
1 2 3 4
 31/31 Szecsői Tibor ***** válasza:

Nem vagyok róla amúgy meggyőződve, hogy egy embernek nagyságrendekkel kevesebb szőrszála van (az epillálás nem ér!), mint egy bármilyen főemlősnek. Szerintem inkább rövidebb lehet. Egy felmelegedés meg simán válthat ki ilyen irányú evolúciós fejlődést.

Viszont attól tényleg hülyét kapok, hogy a kutatók keze meg van kötve, és nem mondhatják el az igazat. Ezt mindig olyanok állítják, akik még nem láttak közelről tudományos kutatást. Egyszerűen nem így működik, nem működhet így.

"A troll dologról meg annyit..."

Nem állítottam ,hogy csak troll lehetsz, csak nem zártam ki. Én is szoktam trollkodni, nem személyeskedésnek szántam :)

2013. okt. 23. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!