Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerinted létezhet a Szindikátus?

Szerinted létezhet a Szindikátus?

Figyelt kérdés

Mint ami az x-aktákban van, egy olyasmi szervezet . Nagy hatalmú magánemberekből áll, akik irányítják az információk áramlását és eltitkolnak minden idegenekkel kapcsolatos dolgot . Az illuminátusokat azért nem venném ide, mert az csak olyan féltitkos szervezet és szerintem az elnök is tud a dolgaikról . Ez a Szindikátus teljesen titkos és rejtve irányítja az USA és a világ működését .

Létezhet ilyen ?

2013. máj. 2. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
hasonló biztos hogy működik, de ilyen pontosan biztos hogy nem. akkor nem tették volna bele egy sorozzatba, egyébként ehhez hasonlít az 51-es körzet, ott állítólag ufókat tartanak fogva, meg egyéb lényeket. remélem segítettem
2013. máj. 2. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

szindikátus a triádoknál van, meg régen az amerikai /olasz maffiában volt, aztán átnevezték kupolának, majd beszüntették a RICO-törvény miatt

máshol nem hallottam ezt a kifejezést

2013. máj. 2. 13:40
 3/5 Dalek Traak ***** válasza:
Szindikátus nincs, de léteznek hasonló nagyon titkos szervezetek.
2013. máj. 2. 19:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen nem is úgy gondoltam hogy így hívják, csak azért írtam szindikátusnak, hogy a válaszolók jobban megértsék . De úgy látom sokan egyetértetek velem hogy léteznek ehhez hasonló szervezetek . Köszi mindenki válaszát megy a pacsi ! :-)
2013. máj. 2. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen létezik ! A másik neve Illuminátus.
2013. máj. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!