Láttátok a Zöld Lámpást című filmet? Szerintetek létezhet ilyen földönkívüli alakulat, aminek azért nem vagyunk tagja mert még "fejletlenek" vagyunk?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 22:07
1/6 Zimu válasza:
Röviden tömören:NEM (mármint arra létézéses kérdésre)
Kicsit hosszabban: 1.: Semmi olyantől nem tudnak megvédeni amitől az ember nem tudná magát megvédeni.
2.:Saját maguktól nem hiszem hogy megakarnak védeni minket (bárkit).
2/6 anonim válasza:
Nem dehogy és az a film egy vicc
3/6 anonim válasza:
Az az alakulat már régen megsemmisült amikor a rohamosztagosok kiírtották tagjait a galatikus invázió során, így nem lehetsz tagja, mivel ezek szerint a fejlettebtől is van fejletteb, a rohamosztagosok, utána pedig a jedik, de ha erő-érzékeny vagy hozzájuk csatlakozz, mert a film-ben ők győznek.
4/6 anonim válasza:
szar egy film, elvett az életemből 2 órát.
5/6 anonim válasza:
mi baj volt vele? szerintem nagyon jó volt. vicces izgi és még ijesztő is ( ez azért szégyen mert egy képregény filmre tudom azt mondani h félelmetes de egy horror ra nem lol)
6/6 anonim válasza:
Rossz film volt.
AZ alapgondolat az akaratról és félelemről jó, de az a képregény érdeme... a film csapnivalóan rossz.
Gagyi a szereplőleosztás, a színészi játék és a történetvezetés is.
Hoztak egy sablonsztorit, egy emberkéről aki véletlen kapott hatalmat de jajj gonoszul fogadják, de mindenki kedves lesz azonnal, amint ő a legifjabb legerőtlenebb megmenti a világot..
Tálalhatták volna vasember szinten is, de nem.. el kellett gagyizni..
pedig úgy vártam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!