Én ezt egyszerűen nem értem, létezhet ilyen?
Ez egy a nép által kezdeményezett konferencia volt, a nem rég múltban. Megfelelő aláírás után a nép beidézhet bárkit, és neki törvényi kötelessége ezen megjelenni, és eskü alatt vallani. Itt többek között nagyon sok érdekesség elhangzott, rengeteg volt kongresszusi képviselő, volt kanadai hadügyminiszter ha jól emlékszem, stb.
És akármennyire is meglepő egyesek számára, magán emberként mindenki azt mondta, hogy megitélése szerint vannak földönkívüliek a földön, és megitélésük szerint a kormányok kapcsolatban állnak/álltak velük. Nem maguktól mentek ezek az emberek oda, hanem oda lettek hívatva a nép által. Nem feltünési kedvükből mentek oda, nem a kormánynak dolgoznak, és még csak könyvet sem írtak róla. Érdekes, nem?
Ő ez pont a kanadai csávó...
Azt mondja, hogy az ufók annyira valóságosak, mint a repülők a fejünk fölött...
Érdekes
Most hogy hogy nincsenek itt azok, akik elő szeretettel ugatnak mindig
"hiteles forrás" meg hasonlókról?
Mi az hogy hiteles forrás?
Az úr aki beszél egy miniszter. Ezt nem lehet megcáfolni tényleg az. A hármas tökéletesen jól leírta, hogy hogyan is történt ez az esemény. Egy igen komoly gyűlésen volt, ahol nem lehet hazudozni és nem is a kocsmába ülnek.
Persze majd a szkeptikusok jönnek és úgyis belekötnek ilyen csacskaságokba hogy miért a youtubon van..
Nem, ide nem mernek jönni.
Ők nem szoktak amúgy gondolkodni, sosem nézik meg mihez szólnak hozzá, nem szokták mérlegelni a helyzetet. Annyit néznek csak, hogy éppen támadható-e a dolog, ha igen akkor minden erővel rámennek, ha nem ide sem tolják a pofájukat.
Olyanok, mint a hiénák
Én is ugyanígy gondolom a róluk szóltakat, de itt a kérdező jól járt, nem úgy mint én, mert korábban már én is kérdeztem ugyanerről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4429..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!