Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezhet, hogy az ufók azok...

Létezhet, hogy az ufók azok igazából démonok?

Figyelt kérdés

[link]

Találtam ezt a képet és nekem nagyon olyan.

2013. szept. 17. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az is lehet, hogy igazából öltönyös kecskék. A középsőnek eléggé kecskepofája van.
2013. szept. 17. 20:48
 2/13 A kérdező kommentje:
ez jó de most komolyan kérdezem :)
2013. szept. 17. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Igen !

Alexis Crowlry idézte meg a kiszszürkéket. Ezt írják valahol a neten, amik így találtak ide.

2013. szept. 17. 20:57
 4/13 anonim válasza:
58%
Mivel egyik sem létezik, így a válasz akár igen is lehet.
2013. szept. 17. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
2013. szept. 17. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Aleister Crowley - ez a neve
2013. szept. 17. 21:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. Az idegenek létező dolgok és nem olyan baromságok mint a démonok. Max az lehet, hogy bizonyos földönkívüliek ihlették a démonokat.
2013. szept. 17. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:
majdnem minden lehetséges egykis fantáziával. :D
2013. szept. 17. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Az 5-ösnek jók a linkjei, mindenki nézze meg.

1917-es Crowley rajz ugyanúgy néz ki mint egy kis szürke, legalábbis hasonló.

Szerintem az ufók = itt földönkívüliek, valójában szerintem nem is földönkívüliek, hanem csak egy másik párhuzamos világból, dimenzióból, multiverzumból jönnek.

Ha ezt elfogadjuk máris értelmét nyeri hogy miért vannak itt ilyen sokszor és nem kell kisbilliónyi csillagnyi távolságot sem megtenniük, "csak" átlépnek egy kapun és ennyi.

Lehet hogy az "ufók" végig itt voltak, csak az adott korban mindenki másként hívta. Most földönkívülieknek, szürkéknek. Az 1800-as és 900-as évek elején igen elterjedőben voltak a spiritiszta szeánszok és okkult dolgok, ekkor hívhatták démonnak is őket. A középkorban tündérnek, mert valójában a tündérek ugyanazt csinálják, mint most a szürkék, csak olvasson mindenki egy kis folklór anyagot és meglátja. Az ókorban meg istennek hitték őket.

Valójában UGYANAZ mind, csak más a neve az adott korszakhoz "híven"...

2013. szept. 17. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Én vagyok az 5-ös. Olvastam ezt az ufómagazinban. Ott úgy adták elő, hogy Alexis Crowley hívta ide a démonokat a pokolbaol, ami egy alternatív univerzum és ezek a kis szűrkék vagy megidézésre vagy úfókkal tudnak ide jönni, de valójában ördögi lények.
2013. szept. 17. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!