Lehetséges hogy az UFÓK valójában démonok a pokolból?
Valamelyik régi ufómagazinban olvastam, hogy amerikai kutatók szerint a kis szűrke lények akik emberrablásal foglalkoznak valójában démonok az asztrálvilágból. Régen olvastam, hogy Aéestier de Crowley egyszer az elhagyatott kastélyában nagyhatalmú démonokat akart megidézni, hogy általuk uralkodjon a világon. A szemtanúk szerint sikeres volt az idézés, de a kontroll kicsúszott a kezéből és a démonok elszabadúltak a földön és ittragadta, mert Crowley bezárta az ajtót, hogy ne tudjanak visszamenni és engedelmeskedni neki, azonban a démonok kijátszották őt és szabadok lettek.
Lehetséges, hogy ezek a fényjelenségek túlvilági eredetűek ? Ezért nem tudja leszedni őket a modenr usa haditechnika ? És ezek a lények azért tudnak feltűnni bárhól és eltűnni bárhonnan mert nem materiálisak ?
Figyelj. Konkrétan milyen választ vársz? Én is szeretek ilyen dolgokról spekulálni, de az attól még spekuláció marad.
Ezek a jelenségeke lehetnek gömbvillámok, eddig ismeretlen természeti jelenség, nácik, amcsik, idegenek, időutazók, .... démonok. Mindenki annak hiszi, aminek akarja. Az igazságot itt most senki nem fogja megírni, mert senki sem tudja.
De igen, lehetséges.
Én is szeretek spekulálni de mindig lepontoznak :(
ha asztrál síkról meg démonokról beszélsz akkor minden rendben van, de ha mondjuk belekeverem a medvedisznóembert akkor már baromság az egész. egy másik kérdező meg hót komolyan meséli meghitt találkozását a medvedisznóemberrel, ha odairkálok hogy léteznek démonok akkor meg hülyének néz és ő fog lepontozni. mindegy még mindig jobb mint a politika és a fogyókúra rovat.
Ha ez normális kérdés, akkor én megeszem a kalapom :DDD
Miért hiszi minden idióta, hogy ő különb embertársainál, csak mert UFO magazint olvas???? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!