Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az UFÓK...

Lehetséges hogy az UFÓK valójában démonok a pokolból?

Figyelt kérdés

Valamelyik régi ufómagazinban olvastam, hogy amerikai kutatók szerint a kis szűrke lények akik emberrablásal foglalkoznak valójában démonok az asztrálvilágból. Régen olvastam, hogy Aéestier de Crowley egyszer az elhagyatott kastélyában nagyhatalmú démonokat akart megidézni, hogy általuk uralkodjon a világon. A szemtanúk szerint sikeres volt az idézés, de a kontroll kicsúszott a kezéből és a démonok elszabadúltak a földön és ittragadta, mert Crowley bezárta az ajtót, hogy ne tudjanak visszamenni és engedelmeskedni neki, azonban a démonok kijátszották őt és szabadok lettek.

Lehetséges, hogy ezek a fényjelenségek túlvilági eredetűek ? Ezért nem tudja leszedni őket a modenr usa haditechnika ? És ezek a lények azért tudnak feltűnni bárhól és eltűnni bárhonnan mert nem materiálisak ?

[link]

2012. jún. 5. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Crowley egy ízig-vérig sátánista, de a sátánizmus nem démonidézésről szól. ő a könyvében leírta, hogy a sátánizmus lényege a hiúság, önzőség. akkor vagy sátánista, ha nem foglalkozol embertársaiddal. te magad vagy sátán (vagy démon,... ahogy jól esik). ezt nem értik sokan. a démon nem egy fizikailag létező lény, akinek kis szarvacskája van és piros teste. a démon a te emberi léted egy része (lehet). nem lehetnek a pokolból, mivel a pokol nem egy hely. a pokol egy érzés. a teljes egyedüllét, és szembesülés a földi bűneinkkel. akkor vagy a pokolban, ha felismered, hogy rossz dolgokat követtél el az életedben, és a szívedből bánod. te magad bíráskodsz magad felett. ennyiben különbözik a mennyországtól.
2012. jún. 12. 20:22
 12/14 yossarian44 ***** válasza:
11-es szerintem nem az egykori skót szabóra gondoltak, aki eladta a lelkét azért, hogy nagyobb legyen a férfiassága, hogy aztán lelkekkel kereskedjen útkereszteződésekben, hanem arra a közismert kora XX.századi elmebetegre... XD
2012. jún. 15. 19:52
 13/14 yossarian44 ***** válasza:
Kérdező, nem lehet, hogy te mostanában olvastad Dean Koontztól a Takinget?
2012. jún. 15. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedved Kérdező! Először is a fogalmat tisztázd: UFO. Szerintem tudod mit jelent, szóval, kérlek megfelelő kontextusban használd, különben komolyságát veszíti a kérdés. Másodszor, tisztázni kellene, hogy miként képzeljük el a pokol nevű helyet. Vannak fizikai helyek a Földön, amelyeket például az alvilág bejáratának tartottak, és lefelé vezettek, a Föld belsejébe. Ebből kiindulva, a Pokol, fizikai jelenség lehet. Másrészről fizikailag, nem érzékelhető része is lehet az Univerzumnak. Na, de a legésszerűbb: például Xibalba, ami egy barlangban volt, a Föld alatt, ahol embereket kínoztak, és sok csont volt odalent. Az UFO-démon elképzelés alapja az üreges-Föld elmélet is lehet. De eddig ez a legmeredekebb elképzelés, amit hallottam. A szellemlényeknek semmi közük nincs az általad említett ufókhoz. Ugyanakkor bizonyos értelemben, minden Földön kívüli, tudattal rendelkező entitás, nevezhető "földönkívülinek", vagy "túlviláginak". Szóval ezért is nehéz ez a kérdés. Alapos utánajárást igényel. Olvass sok mitológiát, ahol a pokolt említik, de Crowleyt hagyd ki belőle, komolyan.
2012. jún. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!