A világot lázban tartó hangok, valójában itt tartózkodó idegen űrhajók?
Sokat hallgattam ezeket a hangokat, amik már régóta rettegésben tartják az emberek csoprtjait és rájöttem mi lehet ez. Biztosan emlékeztek a Lacerta interjúra, ahol a Reptoid azt mondja, hogy az ő űrhajójuk hosszú és nagy szivar alakú és fémes szerkezetű. Azt ismondta, hogy láthatatlan védőpajzs fedi le. Ez ugyanolyan jelenség. Láthatatlan, mert csak a hangját hallod és fémes hangokat ad, olyan mint egy űrhajó, pont ugyanolyan hangja van és az ég felől jön. Megfigyelték egy azon hangot nagyon távoli helyeken, pont mint az űrhajók.
Ezek hatalmas Reptoid anyahajók lehetnek. Lehetséges hogy már fel is készűltek a bevetésre ? [link]
Szerinted is egybevág minden ? Te nálatok is hallanai hangokat ?
Facepalm! Esküszöm, hogy kitalálok én is valami hasonló baromságot és sok pénzt fogok vele keresni.
Nem vagyok szkeptikus, de ezek a hangok mindennaposak, bármi okozhatja őket, de nem idegenek. Minek hangoskodnának?
Igen, én is hallom őket, de a szomszéd szobából Napoleon megnyugtatott hogy a csapatai megvédenek minket, sőt ha kell felhívja nekünk Obi Van Kenobit-t, aki jön a csiilagrombolóval.
Most nem tudok többet írni, mert jön a nővérke a napi szurival, de ne féljetek megvédjük a Földet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!