Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » De most viccen kívül, tényleg...

De most viccen kívül, tényleg léteznek olyan homo sapiens sapiens egyedek, akik hisznek az anunnakikban, meg azt hiszik, hogy a piramisokat földönkívüliek építették, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Ugye csak trollkodás az egész, az nem lehet, hogy valaki ilyen épületes baromságokat elhisz. Ugye nem?
2013. máj. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

Mária elég jellemtelen egy alak vagy te, meg kell mondanom. Bebizonyítottam, hogy hazudsz, te meg ahelyett, hogy beismernéd, terelsz. Azt állítottad, hogy a hivatalos történetírás Hérodotoszt használja fő forrásként a piramisok korára, én meg bebizonyítottam, hogy nincs így, igencsak fenntartásokkal kezeli a hérodotoszi szöveget.

Az Óbirodalom évkönyveiből maradtak ránk töredékek (Palermói kő például), de számtalan királyfelirat, tisztségviselő életrajz, vagy egyéb hivatalos dokumentum maradt fönn az egyiptomi Óbirodalom korából, ezek a legfőbb forrásai a kornak. Az nyilvánvaló, hogy nincs éppen forrásbőség ennyire régi koroknál, de az egy rohadt nagy hazugság, hogy egyetlen korabeli forrás sincs.

Nem állítottam, hogy csak én nem vagyok hülye, mert sok okos ember van rajtam kívül is, meg nálam is okosabb is akad szépszerével. Az meg, hogy nálad okosabb vagyok az nem túl nagy eredmény, elég sokan vannak így ezzel szerintem.

2013. máj. 29. 16:43
 72/79 anonim ***** válasza:

"Hiába dobálózol tenger alatti városokkal meg minden hülyeséggel, amit internetes ezotériaoldalakon kívül senki nem ismer."

Na ez azért nem teljesen igaz a víz alatti helyek nem csak ezós oldalakon vannak, hanem tények, sok régész is foglalkozott vele.

Görgess lefelé:

[link]

Itt egy másik, ami tele van forrásmegjelölésekkel attól hogy wikipédia:

[link]

Egy rövidke cikk

[link]

Itt olvasható az Indiai Óceanográfiai Intézet kiadott cikke a hivatalos oldalukon, amely elmondja hogy egy neolitikus települést fedeztek fel a Khambat öbölben és jelenleg is vizsgálják a tengerszint emelkedéseket amik előfordulhattak régen.

[link]

Könyvek: Graham Hancock Istenek kézjegyei. A könyv végén 30 oldalnyi forrásmegjelölés található.

Összesítés víz alá kerülő helyekről:

[link]

2013. máj. 29. 17:09
 73/79 anonim ***** válasza:
38%

Csak tudod a palermói kövek "ránk maradt részén a dinasztikus, történeti kort megelőző időkből alsó-egyiptomi uralkodóknak SZÁJHAGYOMÁNY útján megőrzött nevei szerepelnek, minden közelebbi megjegyzés nélkül ." Arról nem beszélve hogy a kövek már az Óbirodalom végén keletkeztek, és ahogy írtam szájhagyomány útján írták le őket a papok, ami gondolhatod hogy annyi év után mennyit változhatott . Írod itt hogy számtalan életrajz és hivatalos dokumentum, te amúgy gondolkozol ? Nem véletlenül rejtély még a Nagy Piramis a Szfinx és rengeteg más dolog te agyatlan .

A másik meg hogy jössz itt az egyetemmel, attól hogy oda jársz még ugyan olyan poloskaeszű maradsz . Én is egyetemre járok és képzeld az ott lévők fele sík hülye csak felvették valami bohócszakra ahová hármassal is be lehet kerülni . Lenézőek, nagyképűek és mindig azzal jönnek hogy oda járnak . Gondolom te is magadra ismersz okoska ...

2013. máj. 29. 17:22
 74/79 A kérdező kommentje:

Mária, ne terelj már mondtam. Állítottál valamit a hivatalos tudomány álláspontjáról, én meg egy hivatalos egyetemi tankönyvvel megcáfoltam. De annyi becsület nincs benned, hogy beismerd.

Amúgy meg nem járok egyetemre, mert már elvégeztem, diplomás gyógyszerész vagyok. Nagyon szívesen küldök neked egy kis Haloperidolt vagy valami riszperidon tartalmú készítményt, mert szerintem nagy szükséged van erős antipszichotikumokra.

71%-os, persze, hogy vannak tenger által elöntött egykori települések, nem nagy dolog, csak azoknak semmi közük az ufókhoz, meg a piramisokhoz. (Én úgy értettem, hogy tenger alatti ufóvárosokra gondol Marcsi pajtás, nála sose lehet tudni.) A könyvet amit javasolsz nem ismerem, majd sort kerítek egyszer rá, a forráslistára legalábbis. Remélem nem a szokásos körbe hivatkozzuk egymást a haverokkal típusú megoldást alkalmazza, vagy az idézett forrásból kiragad egy mondatot vagy úgy hivatkozik rá, hogy valójában a következtetése ellentétes a hivatkozott tudóséval. Ez elég gyakori, az ilyen műveknél.

De mondom lehet akár pontos is, nem ismerem.

2013. máj. 29. 17:54
 75/79 anonim ***** válasza:

71%- George Adamski voltam csak levettem a nevem több ok miatt is már korábban írtam ide vagy két kommentet.

És tényleg nincs közük az ufókhoz piramishoz, de szerintem igen fejlett civilizációhoz van, ezek még a piramisok előtt épültek, valamint a summérok előtt léteztek. Kik építették? Ez már teljesen más kérdés persze, csak az idézeted miatt linkeltem be őket, mert meglepődtem rajta hogy ezt írtad. Az hogy Mária mihez társítsa őket azt nem tudom.

Egyébként 30 oldalnyi hivatkozást természetesen nem néztem át mindet ( most az említett könyvről beszélek), főleg hogy nagy részük nem elérhető magyar nyelven és itt kb. 500 könyvről beszélünk, ha nem többről. Párba bele pillantottam, különböző szerzők különböző kutatómunkáiról van szó különböző területeken.

2013. máj. 29. 18:07
 76/79 anonim ***** válasza:
25%
Hol írtam azt hogy a víz alatt ufó bázisok vannak ?! Kész itt fejeztem be vitatkozzál magaddal hülyegyerek .
2013. máj. 29. 18:10
 77/79 anonim ***** válasza:
December 21-e óta valahogy már nem hallani annyit a reptoid-krixkraxi meg lumbulábiai megszálló idegenekről :D
2013. jún. 1. 16:20
 78/79 anonim válasza:
Nem tudom mi az a sapiens sapiens meg a anunnakikban de az már hülye aki azt hiszi hogy a piramisokat a földön kívüliek építették. Mert a piramisokat a Görögög építették.
2013. jún. 9. 18:13
 79/79 anonim ***** válasza:
Szerintem annak idején Athént vagy Rómát nehezebb volt felépíteni mint a piramisokat. Akkor most kezdjem el én is, hogy az ókori városokat a reptoidok meg a lumbulábiak építették?
2013. jún. 9. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!